Endre kontonummer

Det er viktig at du oppdaterer bankkontonummeret ditt hvis du har fått nytt eller har skiftet bank siden sist du registrerte denne informasjonen. Du må være innlogget for å endre kundeopplysninger. Du må også stå som eier av det nye bankkontonummeret for at det skal kunne legges inn.

App/nettbrett: 

Trykk på "Profil" og velg tannhjulet øverst til høyre. Velg "Betaling og premier" og deretter "Konto for premieutbetaling".

PC:

Velg "Profil" øverst på siden og videre "Mine opplysninger". Trykk deretter på redigeringsknappen i feltet "Kontonummer for premieutbetaling".


Mobil:

Velg "Profil" i menyen nederst på siden og videre "Mine opplysninger". Trykk deretter på redigeringsknappen i feltet "Kontonummer for premieutbetaling".

Endringen trer i kraft umiddelbart. Du kan også endre kontonummer ved å ta med spillerkortet ditt til en av våre kommisjonærer.

Premier over 10.000 kr overføres automatisk til ditt registrerte kontonummer, derfor er det viktig at kontonummeret til enhver tid er oppdatert. 

Når du har registrert et kontonummer kan du også tilbakeføre penger fra spillerkonto til bankkonto. Hvis du kun har registrert et betalingskort for å overføre penger til spillerkonto får du ikke tilbakeført penger.

Endre ditt kontonummer

 

Kakadu veiledning

Ønsker du å se en steg-for-steg veiledning? Vi samarbeider med Kakadu som tilbyr enkle steg-for-steg oppskrifter for tjenester på nett. Du kan se oppskrifter så mange ganger som du ønsker og tjenesten er gratis. Oppskriftene kan også skrives ut, hvis du syns det er enklere å ha de i papirformat. Trykk på denne lenken for å se veiledningen: Hvordan endre bankkontonummer

Chat med oss eller ring vår kundeservice