Hvorfor er kontonummeret mitt slettet?

Tidligere Postbanken-kunde – DNB-kunde

Noen av våre kunder vil oppleve at kontonummeret de har hatt registrert på sin spillerkonto hos Norsk Tipping plutselig er slettet.

Årsaken til det er at mange av våre kunder tidligere hadde Postbanken. Postbanken ble kjøpt opp av DnB for mange år siden, og alle konti ble overført til DnB. Det betød at man fikk penger inn på sin DnB konto hvis det var en overføring fra spillerkonto, selv om kontonummeret ikke ble rettet opp fra Postbanken til DnB på Norsk Tipping spillerkonto.

Hos de kundene som ikke har fjernet Postbanken-nummeret er dette nå blitt slettet på initiativ fra DNB. Det betyr at du må registrere nytt kontonummer manuelt på Norsk Tipping. Kontonummeret du registrerer brukes hvis du ønsker å overføre premier/saldo og hvis du vinner gevinster over 10.000 kr overføres dette automatisk til registrert konto.

Overføring til ugyldig bankkontonummer

Hvis det er forsøkt, enten av deg eller av Norsk Tipping, å overføre et beløp fra spillerkonto til registrert bankkonto - og det viser seg at dette kontonummeret ikke er gyldig, vil pengene komme i retur til spillerkonto, og bankkontonummeret som er registrert vil bli slettet fra din spillerkonto automatisk.

Kontonummer kan registreres ved å logge inn og videre inn på profil → mine opplysninger.

Chat med oss eller ring vår kundeservice