Jeg vil redigere en gammel kupong før den leveres på nytt

Tidligere hadde vi en funksjon som het "Rediger ny", denne lå inne på kupongkvitteringen din og lot deg redigere en utgått kupong før den leveres på nytt. Denne valgte vi å ta bort når vi lanserte nytt design for Mine spill, men fortvil ikke du kan fremdeles redigere dine faste kuponger før du leverer de på nytt. Du kan bruke "Lykkekupong"-funksjonen for dette.

Når en kupong er lagret som Lykkekupong, vil den alltid ligge lagret og du kan endre kupongen så mange ganger du vil før du leverer den på nytt. Når du har redigert den kan du velge å lagre den som en ny Lykkekupong, eller levere den som den er. Leverer du den uten å lagre den som en ny Lykkekupong, vil den opprinnelige kupongen dukke opp neste gang du henter den frem.

Du kan lagre en kupong som Lykkekupong direkte fra kupongkvitteringen i Historikk eller i Aktive spill i Mine spill. Du finner "Lagre" knappen lenger ned på kupongen din.

Chat med oss eller ring vår kundeservice