Extra

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. En kupong har to brett og koster kr 50,-. 

Hovedvinneren trekkes uavhengig av antall rette – alle som spiller er med i den trekningen.  Det er trekning hver tirsdag.

Man vinner ved å: 

  1. Være først til å fylle de ni rutene i midten – kalt BILDET  
  2. Være først til å fylle den ytterste ringen på brettet – kalt RAMMEN  
  3. Være først til å fylle hele spillebrettet – kalt BRETT  
  4. Fylle BILDET ved spillets slutt  
  5. Fylle RAMMEN ved spillets slutt  
  6. Fylle hele spillebrettet ved spillets slutt Spillet er over etter 47 trukne tall. Dette er et fast antall. 

Extra-kandidaten:
Etter hovedspillets slutt trekkes en Extra-kandidat. Blant alle som har spilt Extra til den aktuelle trekningen, trekkes det ut et brett som får en inngangspremie og sjansen til å vinne opptil to millioner kroner. Det trekkes seks Extra-tall, og for hvert tall som gjenfinnes på spillerens brett, økes premien. Ved tre rette tall får man toppremien. 

Ekstrasjansen:
En fast premiepott på 100.000 kroner deles på fra 1 til 25 spillere. Disse trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Extra til den aktuelle spilleomgangen. 

Innleveringsfrist er tirsdag kl 17:00 trekningen sendes senere samme kveld på NRK. Trekningsresultatene finnes på norsk-tipping.no, mobil og text-tv. 

→ Slik spiller du Extra

→ Gå til Extra

Chat med oss eller ring vår kundeservice