jokervinnerhistoriefremside

Vant 1,1 mill. i Joker: – Himmel og hav

En mann i 40-årene fra Bømlo endte opp som millionær under lørdagens Joker-trekning.

LØRDAGSSTEMNING: Det kan fort bli litt ekstra god lørdagsstemning med en Joker-telefon fra Hamar.
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. februar 2024Endret:18. februar 2024

Lørdag kveld var det en mann i 40-årene fra Bømlo i Vestland som endte opp med den gjeve Joker-kandidat-tittelen. Dermed hadde han også sikret seg en inngangspremie på 528 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. Endte han på toppen av premiestigen ventet det en premie på 2 640 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Himmel og hav

Bømlomannen var rask med å ta telefonen da Norsk Tipping ringte i forkant av trekningen.

– Nå ble jeg litt stressa her, svarer Joker-kandidaten når han får vite hvorfor vi ringer.

– Himmel og hav, er reaksjonen vi får når vi presenterer både inngangs- og toppremien.

Joker-kandidaten hadde ikke mulighet til å delta under tv-trekningen. Dermed ble det Embla sin oppgave å ta de logiske valgene, og dette er tallene hun fikk å spille på (leses fra venstre mot høyre):

1 - 8 - 0 - 6 - 8

Med bom på andre tallet gikk det dessverre ikke helt til topps, men det endte likevel med en millionpremie. Nøyaktig 1 162 000 kroner var dermed på vei til bømlomannens bankkonto.

Ny bil

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg kan ikke si annet, men den var litt sur den åtteren der, svarer Joker-millionæren og sikter til det ene bom-tallet under Joker-trekningen.

Bømlomannen, som ønsker å være anonym, hadde vært på vei hjemover i bil under trekningen og måtte kjøre inn til siden og se tv-sendingen på mobilen.

– Jeg har fått summet meg litt siden sist, og landet på at jeg ønsker å kjøpe en ny bil for noe av premien, forklarer vinneren fornøyd.

På spørsmål om det ble noe feiring samme kveld, svarer han:

– Ja, jeg har noen kompiser som skal spille konsert i kveld, så kanskje jeg stikker dit. Jeg kommer sikkert til å røpe premien, avslutter den ferske Joker-millionæren lattermildt.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Joker
17. februar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ti vant over 51 000 kroner

Det er ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie lørdag kveld. Over 43 000 store og små premier ble lørdag delt ut til heldige vinnere. Blant disse var det ti som hadde 5 rette og sikret seg 51 545 kroner hver i andrepremie.

Norsk Tipping gratulerer alle lørdagens Joker-vinnere!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2,5 mill. på onsdag

Allerede onsdag 21. februar er det nye Joker-sjanser. Da drar vi i gang ny Joker-trekning, hånd i hånd med Vikinglotto-trekningen.

Førstepremiepotten vil da være på ca. 2,5 millioner kroner, etter en solid premieoverføring fra Joker-trekningen på lørdag.

Spiller du innen onsdag kl. 18 har du et lodd med i Joker-hatten.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler