aktuelt

Sindre og kollegene deler innsats og premier i spillelaget «Loggerne»

Det som startet som en gruppe for å loggføre arbeid, endte med en snapchat-gruppe for Sindre Helgeland (24) og kollegene hans. Så bestemte de seg for å danne et spillelag.

DELER SPENNING OG PREMIER: Sindre deler kostnader, spill, spenning og eventuelle premier med kollegene i spillelaget «Loggerne».Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. april 2024Endret:26. april 2024

Spillelag hos Norsk Tipping er den eneste lovlige måten å levere spill som et spillelag på. Da det ble mulig i juli i fjor, fattet Sindre Helgeland (24) fra Hommersåk og noen av kollegene hans interesse for å teste ut akkurat det.

I dag utgjør han en femtedel av spillelaget «Loggerne», der kollegene kan spille, drømme og vinne sammen.

Spillelaget «Loggerne»

Da Helgeland og kollegene kom over muligheten for å danne et spillelag var de raskt ute med å teste den nye måten å levere spill sammen på.

– Alle leverte Lotto og andre lotterispill hver for seg allerede, så da fant vi ut at vi like gjerne kunne dele kostnaden og en eventuell premie, forteller Helgeland.

– Da legger vi alle i et mindre beløp og deler potten. Det gir jo faktisk litt bedre vinnersjanse også, smiler han.

Spillelaget har fått navnet «Loggerne», og består av personer i alderen 18 til 40 år.

– Det startet som en gruppe der vi loggførte arbeidet og jobben vi hadde gjort. Så ble det en snapchat-gruppe vi kalte «Loggerne». Så oppdaget vi at det var mulig å levere spill som et spillelag hos Norsk Tipping, så da fikk spillelaget også navnet «Loggerne», forteller Helgeland.

Faste lotteri-spillere

«Loggerne» har vært et spillelag siden juli og har siden da levert kuponger på diverse spill.

– Vi spiller på alle lotterispillene. Eurojackpot, Vikinglotto, Lotto og resten av de, forteller 24-åringen.

Noen faste kuponger og rekker har de derimot ikke.

– Vi leverer ingen faste rekker eller systemer. Vi prøvde det en gang her, men så ble vi enige om at uansett om vi valgte rekkene selv eller tok tilfeldige, så var vinnersjansen den samme. Så nå leverer vi ikke noe fast.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Bahamas er målet

På spørsmål om spillelaget har noen konkrete planer og mål for en eventuell premie forteller Helgeland at de har snakket om én spesiell ting.

– Han ene i spillelaget har sagt at hvis og når vi vinner, så blir det tur til Bahamas, ler han.

– Så en tur til Bahamas er vel det store målet vårt. Jeg blir absolutt med en tur dit jeg, så det hadde vært veldig gøy.

Bahamas-tur eller ei, en ting hadde ifølge Helgeland vært utrolig gøy å oppleve sammen med spillelaget:

– Det morsomste hadde vært om vi vant en stor premie og kunne dele den.

Og på spørsmålet om han vil anbefale spillelag, er 24-åringen klar på hva han synes.

– Jeg synes spillelag fungerer veldig bra, så jeg anbefaler andre å prøve det også. Jeg håper bare det blir mulig å spille gjennom spillelag på flere spill fremover.

Eneste mulighet for et lovlig spillelag

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen.

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben.

På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

Aldersgrense 18 år – Hjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Relaterte artikler