eurojackpotvinnerhistoriefremside

Erik ble Eurojackpot-millionær – drar til Nashville

Førstepremiepotten fikk stå etter fredagens Eurojackpot-trekning, men her hjemme fikk vi likevel to rykende ferske Eurojackpot-millionærer.

STORFORNØYD: Det ble god stemning hos den ferske Eurojackpot-millionæren Erik Bakken.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. februar 2024Endret:18. februar 2024

Ingen verken i inn- eller utland stakk av med førstepremiepotten i Eurojackpot fredag kveld. Det betyr at den blir enda litt større før neste trekning tirsdag 20. februar: Ca. 238 millioner kroner vil da vente den eller de som eventuelt måtte ha alle 5+2 rette.

Andrepremiepotten fikk derimot bein å gå på: En skikkelig heldig tysker kunne juble over å ha sikret seg hele premiepotten på 19,5 millioner kroner.

Her hjemme delte en kvinne fra Bergen i Vestland tredjepremiepotten med en danske og to tyskere. De kan glede seg over en premie på 2,7 millioner kroner hver.

I tillegg til den norske tredjepremievinneren fikk vi også en millionvinner i den nasjonale tilleggstrekningen – nærmere bestemt: Erik Bakken (47) bosatt i Skien i Telemark.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Millionpremie utløste hetetokter og «overgangsalder»

På andre oppringning fikk vi endelig tak i tredjepremievinneren fra Bergen. Kvinnen i 50-årene hadde i mellomtiden sjekket både telefonnummer og premie i mobilappen, og var derfor rimelig skjelven i stemmen da hun svarte.

– Ja, nå har jeg gått gjennom overgangsalderen her i mellomtiden med hetetokter og alt som hører til, ler den ferske vinneren av nøyaktig 2 752 680 kroner.

– Det er helt fantastisk. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve å få en slik telefon. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å spille i kveld. Men en annen kveld denne uken tenkte jeg at jeg får legge inn en kupong denne gangen – for en siste sjans, forklarer hun lattermildt.

Tross kok i øyeblikket hadde resten av kvelden gått rolig for seg.

– Vi sitter og ser på «The voice» på Tv2 og har egentlig en stille og rolig kveld.

På spørsmål om hva premien skal brukes til svarer vinneren:

– Det er vel sånn som de fleste svarer: Betale ned på gjeld, kose oss litt og dele med barna som kan få en liten sum hver.

Resten av kvelden skulle også gå rolig for seg, men Eurojackpot-millionæren fra Bergen kunne likevel dele:

– Jeg får kanskje unne meg et glass vin eller to.

Tredjepremievinneren ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Millionær «tatt på senga»

Da Norsk Tipping ringte Erik Bakken tidligere fredag kveld ble han bokstavelig talt «tatt på senga». Han hadde nemlig tatt turen inn på soverommet da det ringte fra et nummer han ikke kjente igjen. Noen sekunder senere skulle han få vite at dette var selveste vinnernummeret til Norsk Tipping.

– Herregud, er det sant? Steike nå skjelver jeg her, stotrer Bakken overrasket når han får vite at han nå er 1 million kroner rikere.

– Nå snakker vi her. Vi skal allerede på familietur til Kiel på mandag, så da kan vi feire litt, ler han fornøyd.

Spill-kupongen som sørget for at han nå var Eurojackpot-millionær hadde Bakken kjøpt tidligere samme dag.

– Jeg satt faktisk på jobb og tenkte at nå må jeg ikke glemme det. Jeg sa til kollegaen min at «nå vinner jeg kanskje». Det er helt fantastisk.

Mange premieplaner

At Erik Bakken, som opprinnelig er fra Grimstad, hadde både planer og drømmer for den ferske premien var det ingen tvil om.

– Jeg kommer til å bruke noe på en uke i Nashville sammen med samboeren min. Søsteren min bor der. Også drømmer vi om Thailand. Ellers er det alltid noen prosjekter hjemme i huset, og drømmer om bil og båt. Så kommer jeg til å dele litt med barna. Det har de fortjent, så fine som de er.

Bakken, som fortsatt satt på soverommet, gledet seg til å dele den hyggelige nyheten med samboer og stedatter som satt nede i stuen.

– Dette blir en bra fredag, konstaterer den ferske Eurojackpot-millionæren fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer begge Eurojackpot-millionærene!

Eurojackpot
16. februar 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 238 mill. på tirsdag

Allerede tirdag 20. februar er det klart for ny Eurojackpot-trekning. Da ligger det som nevnt ca. 238 millioner kroner i førstepremiepotten, mens andrepremiepotten er på ca. 17 millioner kroner.

Som alltid drar vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen av 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler