eurojackpotvinnerhistorie

Vant 1 mill. i Eurojackpot: – Nakkehåra reiste seg

Ingen spillere hadde 5+2 rette tirsdag, dermed er førstepremiepotten på ca. 735 millioner kroner. En heldig nordmann kunne likevel juble over tittelen som millionær.

NORSK MILLIONÆR: En mann fra Skien fikk en god nyhet etter trekningen tirsdag kveld.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:14. mai 2024Endret:15. mai 2024

Førstepremiepotten ble stående urørt etter tirsdagens trekning. Det betyr at potten gjør et solid byks til fredagens trekning i Eurojackpot. Den anslås da å være på ca. 735 millioner kroner på selveste nasjonaldagen.

Helt fritt for milliongevinster ble det riktignok ikke. Det var nemlig en tysker, en danske og en spiller fra Tsjekkia som delte andrepremiepotten og sikret seg 5,9 millioner kroner hver. 15 spillere fikk også 5 rette og vant dermed 670 320 kroner hver. Tre av disse var nordmenn.

Her til lands ble også en mann fra Skien i Telemark 1 million kroner rikere.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Telefonen lå igjen i bilen

Vi lyktes ikke i å komme i kontakt med den ferske millionæren fra Skien tirsdag kveld. Onsdag formiddag var han derimot rask med å ta telefonen.

– Hallo du! Jeg registrerte etter hvert i går kveld at jeg hadde vunnet, så nå vet jeg hvorfor dere ringer, stråler mannen glad.

Skiensmannen forteller at telefonen lå igjen i bilen kvelden før og at han derfor ikke så de ubesvarte anropene før sent på kvelden.

– Jeg så at jeg hadde noen ubesvarte anrop, men jeg hadde lagret nummeret og skjønte at det var fra Norsk Tipping, sier mannen og legger til:

– Da kjente jeg at nakkehåra reiste seg. Det er helt fantastisk. Jeg prøvde først å ringe tilbake, men så sjekket jeg heller appen og der sto det at jeg hadde vunnet en million kroner, ler den ferske millionæren glad.

– Det er helt uvirkelig. Jeg ble helt lamslått da jeg så det, men jeg må innrømme at det fortsatt er litt vanskelig å ta innover seg.

Nyter tilværelsen som Eurojackpot-millionær

Skiensmannen forteller at han er fast Eurojackpot-spiller og har vært det i flere år. Likevel var han i tvil om han skulle levere kupongen som skulle vise seg å gjøre han til millionær.

– Jeg tenkte først at jeg ikke skulle levere, men så ble jeg enig med meg selv om å slenge inn en kupong likevel. Det angrer jeg ikke på nå, humrer han lurt.

På spørsmålet om hva premien skal gå til, svarer mannen at han skal bruke tiden godt og være fornuftig.

– Vi må komme oss til hektene igjen, først og fremst. Så får vi heller ta det litt etter hvert om det er noe vi skal kjøpe oss og bruke premien på.

– Akkurat nå nyter jeg bare det å være Eurojackpot-millionær. Det er helt ufattelig gøy, avslutter han glad.

Kupongen kjøpte han på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Eurojackpot
14. mai 2024
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nasjonaldagens potter

Hurra! Vi trenger ikke vente lenge til neste Eurojackpot-trekning. På selveste nasjonaldagen er det duket for ukens andre trekning. Førstepremiepotten er da på ca. 735 millioner kroner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 50 millioner.

Så hold på kysa – tenk om det blir flere grunner til å feire litt ekstra 17. mai!

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler