vikinglotto

Over 60 mill. i potten: Nå kan du spille Vikinglotto på en helt ny måte

Onsdag kan du levere Vikinglotto som et spillelag sammen med venner og familie, øke vinnersjansen og dele en eventuell premie på ca. 62 millioner kroner.

OVER 60 MILL.: Onsdag er det klart for en ny trekning i Vikinglotto, der ca. 62 millioner kroner ligger i førstepremiepoten.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:14. mai 2024

Onsdag ligger det ca. 62 millioner kroner i førstepremiepotten i Vikinglotto, til den eller de som skulle være så heldige å prikke inn den riktige tallrekken bestående av 6+1 riktige tall.

Dersom du ønsker å dele både spill, innsats og en eventuell premie med venner og familie, kan dere enkelt levere spill som et spillelag.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Eneste mulighet for et lovlig spillelag

Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

Spillelag hos Norsk Tipping er den eneste lovlige måten å levere spill som et spillelag på, og er i dag mulig på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben, mens Oddsen fungerer litt annerledes.

Inviter de du vil spille med inn i spillelaget ditt, så holder vår løsning orden på innsats, premier og deltakere.

LES MER: Sindre Helgeland (24) er av de som har opprettet et spillelag hos Norsk Tipping

Se hvordan du enkelt kan opprette spillelag i videoen under

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

To norske førstepremievinnere den siste måneden

Fem ganger så langt i 2024 har førstepremiepotten i Vikinglotto blitt utbetalt til én heldig vinner. Alle fem gangene har den gått til nordmenn.

Bare i løpet av den siste måneden har to norske kvinner vunnet hver sin førstepremiepott på 48,6 og 49,3 millioner kroner, etter å ha gjettet seg frem til 6+1 riktige tall hver sin onsdagskveld.

Først ut var en kvinne fra Østfold som vant 48 658 985 kroner i trekningen 10. april. To uker senere, onsdag 24. april, kunne nok en heldig kvinne fra Østfold juble etter å ha vunnet hele 49 320 805 kroner.

Over 60 millioner kroner i potten

Onsdag 15. mai er det klart for ny Vikinglotto-trekning. Da vil førstepremiepotten som nevnt være på ca. 62 millioner kroner. Andrepremiepotten vil å være på ca. 2,7 millioner kroner.

Lykke til!

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler