flaxvinnerhistorie

25 kroner ble til 1 million: - Det er faktisk mulig!

En kvinne fra Askøy trodde ikke sine egne øyna da hun skrapte frem tre like og ble MillionFlax-millionær.

FLAX: Ei dame kunne juble da hun skrapte frem 1 million kroner.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:19. august 2019Endret:2. januar 2023

Det er ikke hver dag man blir blendet av et MillionFlax-lodd, men nettopp det skjedde med en kvinne fra Askøy - nå er kontoen fylt med 1 million kroner.

Trodde det var en spøk

Den heldige vinneren forteller at millionloddet ikke var det første hun skrapte.

- Først vant jeg 25 kroner på Flax-lodd. Da jeg skulle levere Lotto kom jeg på at jeg hadde vinnerloddet liggende i lommeboka og bestemte meg for å bytte det mot et nytt MillionFlax. Det gjorde kvinnen fra Askøy rett i. Bak skrapefeltet ventet tre like millionsymboler. - Jeg ble helt tom! Jeg trodde ikke mine egne øyne. "Er det virkelig sant??", gjentok jeg for meg selv. Les mer: Drammenser skrapte seg 1 million Vinneren, som ønsker å være anonym, innrømmer at hun trodde det var en spøk inntil hun så summen på kontoen sin. - Det er faktisk mulig, sier kvinnen og ler kvinnen, før hun legger til at hun skal dele premien med familien.  Vi gratulerer!

Kvinnen hadde kjøpt sitt MillionFlax hos Narvesen Vestkanten. 

Blir du den neste MillionFlax-vinneren?

For bare 25 kroner kan du være med på Flax-moroa. Tenk om du ble den neste som skrapte frem 1 million kroner. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe MillionFlax, krysse fingrene og skrape i spenning. MillionFlax kan du kjøpe fysisk i de fleste kiosker og butikker eller du kan kjøpe lodd via Norsk Tipping sin app.

Husk MillionFlax neste gang du er innom kiosk eller butikk. Tenk om du kaprer et vinnerlodd for bare 25 kroner. Lykke til!

Les mer: Nytt MillionFlax ute nå

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler