extra

Adventskos: Extra-trekning på tirsdag

Tirsdag er det igjen duket for en spennende og koselig Extra-trekning på NRK2.

FØRJULSHYGGE: Tirsdager er det lov og kose seg litt ekstra - med Extra-trekning.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:5. desember 2021Endret:3. januar 2023

Advent byr på mange koselige tradisjoner, men en ting er sikkert hele året rundt: Det er veldig koselig å krype opp i sofaen og nyte tirsdagskvelden med Extra-trekningen på NRK2.

– Det er helt utrolig!

Forrige tirsdag var det en kvinne fra Horten som ble den heldige Extra-kandidaten. Hun hadde slått av TV-en før sendingen var over og derfor ikke fått med seg at det var hennes spillebrett som var trukket ut, eller at hun hadde vunnet en kvart million kroner. 

– Jeg hadde håpet på full ramme, og jeg syns det var utrolig kjedelig å se at jeg ikke fikk det, så da slo jeg rett og slett av TV-en.. Men nå må jeg jo se på sendingen igjen, forklarte kvinnen mens hun flirte.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ligner på Bingo

I Extra inneholder hver kupong to spillebrett, og hvert spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det trekkes 47 hovedtall mellom 1 og 75, og det er om å gjøre å være den første som fyller enten bilde, ramme eller hele spillebrettet. De ulike premiene i Extra er basert på hvor mange riktige hovedtall man klarer å fylle brettet med. 

Når man kanskje trodde at spillet var over gjenstår det enda en premiemulighet: I Extra-sjansen trekkes det et tilfeldig antall spillere (fra 1 - 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kroner.

Neste Extra-trekning er tirsdag 7. desember, klokken 19.30 på NRK2.

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler