extravinnerhistorie

Arendalitt vant over 700 000 kroner i Extra

En heldig kvinne (68) fra Arendal fikk en knallavslutning på juli måned. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og vant 777 555 kroner.

SPESIELL TELEFON: En kvinne fra Arendal i Agder ble tirsdag ettermiddag oppringt av Norsk Tipping med beskjeden om at hun ble månedens siste Extra-kandidat.Illustrasjonsfoto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:25. juli 2023

Tirsdag var det klart for siste Extra-trekning i juli der det ble delt ut over 40 000 små og store premier til vinnere rundt om i landet.

Den aller gjeveste premien gikk denne gangen til en kvinne (68) fra Arendal i Agder. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Extra-kandidat og hadde med det sikret seg 311 020 kroner i inngangspremie.

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Svett allerede før tv-trekningen

– Herlighet, sier kvinnen noe forfjamset når Norsk Tipping ringer for å gratulere henne som kveldens Extra-kandidat.

– Jeg spiller Extra fast hver uke, men jeg har aldri opplevd premier på den størrelsen, småler kvinnen og sier hun er strålende fornøyd allerede med inngangspremien på 311 020 kroner.

Til tross for at hun er en fast Extra-spiller og vet hvordan det fungerer, ønsket ikke kvinnen å være med på tv-trekningen.

– Nei er du gal. Jeg er jo svett allerede, ler kvinnen glad.

Hun forsikret imidlertid om at hun skulle få med seg trekningen på tv.

Mer enn doblet inngangspremien

Før trekningen var arendalskvinnen allerede sikret inngangspremien på 311 020 kroner. På premiestigen ventet imidlertid flere høyere premiebeløp og en toppremie på 2 millioner kroner.

Helt til topps gikk det ikke, men treff på det siste tallet gjorde at kvinnen hoppet ett hakk opp på premiestigen og mer enn doblet inngangspremien. Premien økte dermed til 777 555 kroner.

Skal dele med familien

– Det var fryktelig spennende å se på, stråler arendalitten glad når vi ringer tilbake etter tv-trekningen.

Kvinnen hadde sett trekningen på tv sammen med familien og forteller at det ble god stemning da det siste tallet sørget for at premien økte.

– Det ble jubel her da. Nå klarer vi ikke helt å roe oss ned igjen, humrer hun glad.

Noen konkrete premieplaner har hun ikke, men at premien skal deles er hun helt sikker på.

– Jeg skal dele pengene med familien og mine nærmeste. Det er koselig og fint å kunne glede andre og dele, avslutter hun fornøyd.

Kupongen ble kjøpt hos Kiwi Bjorbekk.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Flere Extra-fine premier

Det er ikke bare Extra-kandidaten som gjør det skarpt på Extra-trekningene. Faktisk var det over 40 000 spillere som kapret både små og store premier tirsdag 25. juli.

Første bilde

Tre brett, levert av to spillere delte premien for første bilde. Hvert brett resulterte dermed i en premie på 20 910 kroner:

  • Mann fra Bergen i Vestland. Begge kupongene ble hos Rema 1000 Garnesveien.

  • Kvinne fra Giske i Møre og Romsdal. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Første ramme

En heldig kvinne fra Kvam i Vestland ble alene om å sikre seg premien for første ramme og kan derfor glede seg over å ha vunnet 104 565 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Extra Øystese.

Første brett

To spillere delte premien for første brett og vant 146 390 kroner hver:

  • Mann fra Sarpsborg i Viken. Kupongen ble kjøpt på Narvesen Storbyen.

  • Kvinne fra Namsos i Trøndelag. Kupongen ble kjøpt på Extra Askøy.

Extra-sjansen

Extra-sjansen er en pott på 100 000 kroner som fordeles på opptil 25 spillere. Denne gangen var det 17 spillere som ble trukket ut, og som vinner 5 880 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle kveldens vinnere!

Extra
25. juli 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nytt premiedryss hver tirsdag

I Extra har man 16 vinnermuligheter per kupong samt sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidat, hvor toppremien ligger på 2 millioner kroner. En siste premiemulighet er Extra-sjansen, hvor det trekkes et tilfeldig antall spillere (fra 1 til 25) som deler en fast premiepott på 100 000 kr. Neste trekning er tirsdag 1. august.

Lykke til!

Extra
Spillefrist tirsdag kl. 17:00
Lever spill

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler