jokervinnerhistoriefremside

Vegard (32) ble Joker-millionær

Vegard Skoglund fra Bergen fikk tidenes start på påsken da Telefonen fra Hamar ringte onsdag kveld.

GLAD VINNER: Vegard Skoglund fra Bergen fikk litt av en start på påsken.Foto: privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:5. april 2023

Rett før påsken for alvor satte inn fikk Vegard Skoglund (32) fra Bergen i Vestland en telefon han nok sent kommer til å glemme:

– Gratulerer, du har blitt trukket ut som Joker-kandidat!

– I all verden ... Dæsken, svarer han overrasket. I bakgrunnen jublet samboeren som også hadde fått med seg den hyggelige beskjeden.

Som Joker-kandidat var han allerede sikret inngangssummen på 210 000 kroner uansett hvordan det gikk på trekningen, og på toppen av premiestigen lå 1 051 000 kroner og ventet ...

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vant over 1 mill.

Skoglund vurderte litt til og fra men endte med å la Embla ta de logiske valgene for seg.

Dette er tallene det skulle spilles på (leses fra høyre til venstre):

0 - 6 - 5 - 3 - 6

Kanskje ikke de enkleste tallene, men det hadde ingen verdens ting å si denne gangen: Embla suste gjennom tallrekka og sendte vår mann fra Bergen rett til topps på premiestigen. Dermed var over 1 million kroner på vei.

På boligjakt

– Det har ikke gått helt opp for meg ennå, svarer Skoglund når vi tar kontakt med ham igjen.

– Det har vært noen lange timer siden du ringte først, skyter samboeren inn og sikter til den første telefonsamtalen med Norsk Tipping før tv-trekningen.

Endelig kunne de puste lettet ut med best tenkelig utfall: 1 051 000 kroner inn på konto.

Premien kunne egentlig ikke kommet på et bedre tidspunkt for samboerparet fra Bergen:

– Vi har akkurat solgt leiligheten og er på boligjakt. Vi venter bare på at det rette huset dukker opp. Nå kan vi nok også utvide søket litt, ler den ferske Joker-millionæren fornøyd.

– Blir det noe feiring i kveld da?

– Det blir fort litt feiring i kveld, ja. Det må vi nesten, svarer Skoglund.

– Vi får spise litt god mat, kvitrer samboeren.

Begge var de enige i at det kom til å bli dårlig med søvn denne natten. Det er tross alt ikke hver kveld man vinner 1 million kroner i Joker.

Vinnerkupongen hadde Skoglund kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
5. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Alltid flere Joker-heldige

Det er kun Joker-kandidaten som får sjansen på millionpremie, men det er likevel flere som får grunn til å juble litt hver onsdag og lørdag i Joker.

Én Joker-spiller hadde denne gangen fem rette og stakk av med en premie på 262 645 kroner, mens 108 spillere hadde 4 rette og sikret en slant på 2 675 kroner hver.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2,1 mill. på påskeaften

Joker tar ikke påskeferie: På selveste påskeaften er det klart for ny trekning hånd i hånd med Lotto. Da vil Joker-potten være på ca. 2,1 millioner kroner.

Samme kveld drar vi også i gang Supertrekning i Lotto med ca. 48 ekstra Lotto-millionærer – mye å glede seg til frem mot påskehelga, med andre ord!

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler