flax

Elbil i høst? Seks av åtte BilFlax-biler gjenstår

Hvis du er av typen som liker tanken på å kjøre inn i 2023 med en splitter ny elbil, kan det være på tide å sjekke ut BilFlax-loddene. Det er nemlig igjen hele seks av åtte utgaver av premiebilen BMW iX xDrive 40, som kan leveres på dagen.

FLERE SJANSER: Dette loddet kan sikre deg en splitter ny elbil, helt uten venteliste. Seks av åtte leveringsklare premier gjenstår på de fysiske BilFlax-loddene.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:5. september 2022Endret:3. januar 2023

Kun to biler har gått så langt på de fysiske BilFlax-loddene, noe som gjør at det er mange sjanser igjen for de som håper å sikre seg en splitter ny BMW iX xDrive 40 før 2023. Bilene er leveringsklare, så her er det ingen venteliste hvis du vinner.

Vant i fjor: – Rå følelse

Morten Rakeie Moen er en av de som har fått kjenne på kroppen hvordan det er å skrape fram en hel bil i premie. Han og samboeren hadde lenge snakket om å kjøpe ny bil, før han skrapte seg frem til fjorårets vinnerbil, en BMW X5 XDrive45e Plug-in hybrid. BMW-en var på toppen av det hele den første helt nye bilen samboerparet har eid.

LES VINNERSAK OG SE VIDEO: Her kjører Morten BMW-en for første gang

BIL-STAS: Morten Rakeie Moen og samboer Susann Brun kunne hente sitt nye BilFlax-glis - og det medførte to brede glis ekstra. (Foto: Ove Olsen)

31-åringen fra Aulie hadde kun fått positiv oppmerksomhet i etterkant av Flax-gevinsten.

– Folk kommenterer og syns jeg har vært utrolig heldig, og det har jeg jo vært. De fleste bekjente har fått det med seg. Jeg tror nok også salget av BilFlax har økt veldig i Aulie. Det er mange i nærheten av oss som har kjøpt lodd i det siste, lo han før han rullet av gårde.

Godt utstyrt

Vinner du hovedpremien i BilFlax trenger du altså knapt vente før du kan sette deg inn i ditt nye glis og kjøre av gårde, og det er ikke så rent lite av utstyr som drar av gårde med deg. BMW iX xDrive 40 har fantastisk kjørekomfort på lange som korte turer, med høyteknologiske løsninger både under og innvendig.

Her et noe av det som blir med på kjøpet (inkluderer nybillukt):  

 • 21" aerodynamikkfelger 

 • Panorama glasstak

 • Solbeskyttede ruter

 • Driving Assistant Professional

 • BMW laserlys

 • BMW Live Cockpit Professional

 • BMW Natural Interaction

 • Nøkkelløs bil

 • Varme komfortpakke foran og bak

 • Fire soners klimaautomatikk

 • Parkerings Assistent Plus

 • Tilhengerfeste

 • Multifunksjonelle seter for fører og passasjer

 • Harman Kardon Surround SystemNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Årets BilFlax-lodd

Fysiske BilFlax-lodd er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Det er totalt åtte biler i toppremie på de fysiske loddene. Per 13. september har kun to spillere vunnet toppremie på et fysisk lodd, slik at seks biler gjenstår i fysisk handel. 

BilFlax er i salg hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. Det er to varianter av BilFlax-lodd; fysiske og digitale. Fysiske skrapelodd kan kjøpes i kiosk, butikk eller bensinstasjon, mens digitale lodd kan kjøpes og skrapes på nett/mobil/app. 

De digitale Flax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang, og antall biler som kan vinnes har slik sett ikke et øvre tak. 

Vinnersjanse toppremie BilFlax er 1:250 013. (Les mer om vinnersjanse Flax i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

 • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

 • Antall millionærer i 2023: 44

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler