flax

BilFlax: Tenk om det blir ny Volvo

BilFlax er tilbake – denne gangen med enda flere vinnerbiler.

HAR DU (BIL) FLAX? Hele 10 vinnerbiler skjuler seg bak årets BilFlax-lodd.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. mai 2023Endret:31. mai 2023

Nå har vi endelig sluppet løs årets BilFlax-lodd. I butikker, kiosker og bensinstasjoner landet rundt ligger det ferske lodd som venter på å bli skrapet. Har du ekstra flaks kan det være deg som ender opp med en helt ny Volvo XC40 ...

10 toppremier

BilFlax har gjennomgått noen forandringer siden sist. I år kan du nyte nybillukten av en Volvo XC40 dersom du vinner.

I tillegg klinker vi til med hele ti vinnerbiler i år kontra åtte i fjor – og sist men ikke minst, vi har justert vinnersjansen på hovedpremien fra 1:250 013 i fjor til 1:160 020 i år. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes én Volvo XC40 per 160 020 BilFlax-lodd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Rask og sterk rakker

Litt nyttig info vi tenker du kanskje ønsker å vite om din nye favorittbil:

  • Vinnerbilen går under det «beskjedne» navnet: Volvo XC40 Recharge Twin Ultimate og er en kompakt SUV.

  • Som navnet røper: Det er en elbil.

  • Den kan kjøre opptil 428 km. før du må finne en ladestasjon.

  • Den har firehjulstrekk.

  • 408 hester skjuler seg under panseret.

  • Verdien på vinnerbilen er på ca. 658 000 kroner.

Leveringsklare biler

Skulle du være så heldig å skrape frem tre like Volvo-symboler vet du nå litt mer om hva som venter deg.

Vinnerbilene er i tillegg leveringsklare. Det betyr at om du vinner en Volvo XC40 på BilFlax, tar det ikke lange stunden før du kan sette deg bak rattet og kjøre sommeren i møte.

Lykke til!

Vinnersjanse toppremie BilFlax er: 1:160 020. (Les mer om vinnersjanse i Flax og forskjellen mellom fysiske og digitale lodd i faktaboksen under).

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler