flaxvinnerhistorie

Vant BMW X5 - men så frøs mobilskjermen

Hvordan reagerer vinnere av en topputstyrt BMW hybrid-SUV ? Akkurat denne vinneren stivnet litt i steget. 

BILFLAX: En av årets mange BilFlax-premier ble vunnet av en mann fra Bryne.Foto: Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnForfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:12. mai 2020Endret:2. januar 2023

Da jærbuen skrapte frem tre like BMW-symboler på BilFlax hang skjermbildet på mobilen  seg opp.

Skrap BilFlax her

Vinnerloddet krasjet 

En mann i 30-årene fra Bryne bestemte seg for å skrape et BilFlax via våre nettsider. Da det dukket opp tre BMW-symboler stod gleden i taket, men så forsvant gledesrusen. Hadde han faktisk vunnet?

LES OGSÅ: Skrap frem utstyrspekkede BMW X5 med BilFlax

- Det var helt surrealistisk da jeg så at jeg hadde vunnet. Jeg ble så glad. Så trakk jeg pusten og plutselig hang hele siden seg opp. Da falt jeg fort ned. Jeg ble usikker på om det hadde skjedd en feil, sier BilFlax-vinneren, som virkelig fikk kjenne på hele følelsesregisteret.

Men han hadde all grunn til å juble. Det var ingen teknisk feil som stoppet han fra å gå helt til topps. Nå er han eier av en topputstyrt BMW X5, en bil han absolutt gleder seg til å teste på veien.

- Jeg har faktisk kikket på BMW en stund, men har ikke hatt muligheten til å unne meg en. Litt av grunnen til at jeg skrapte var jo at det var den bilen man kunne vinne, selv om jeg har sett på mindre modeller. Nå blir det deilig å bytte ut min 10 år gamle bil, sier mannen fra Bryne, som ønsker å være anonym.

Prøv lykken du også - skrap BilFlax her

Vi gratulerer så mye til den første vinneren av årets BilFlax-bil!

Vinneren hadde kjøpt BilFlax via Norsk Tipping sine nettsider.

Er du den neste BilFlax-vinneren?

Ønsker du deg en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e plug-in hybrid? Drømmen kan gå i oppfyllelse dersom du skraper frem tre like BMW-symboler. Du finner årets BilFlax-lodd i Norsk Tipping sin app og du kan selvsagt kjøpe lodd i kiosk eller butikk. 

Årets BilFlax-lodd finner du her.

Lykke til!

Vil du vite mer om årets BilFlax-bil? Les mer om BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID her.


  • Det er pr 13.05.2020 åtte biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak.

Vinnersannsynlighet BilFlax er  1: 312 525

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler