flaxvinnerhistorie

Skrapte frem splitter ny BMW - gjemte vekk loddet i to uker

En mann fra Agder vant en BMW i Bilflax. Så gjemte han vekk loddet i 14 dager før han gikk til kommisjonær og løste det inn.

ATTRAKTIV: Dette er vinnerbilen i årets BilFlax, en BMW X5 xDRIVE45e.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. juni 2020Endret:2. januar 2023

- Jeg kjøpte meg noen lodd og skrapte dem litt når det passet seg. Da jeg så jeg hadde vunnet en BMW, ringte jeg broren min og fortalte det. Etterpå la jeg vekk loddet i et par uker, sier mannen, etter å ha vunnet en BMW X5 xDRIVE45e.

Skrap BilFlax her

- Hvordan klarte du å legge vekk loddet?

- Jeg ville la det synke inn, og jeg hadde litt andre ting å gjøre, svarer han.

Mannen som ønsker å være anonym kommer fra den vestlige delen av Agder.

- Ingen hyling eller skriking

- Hvordan reagerte du da du så du hadde vunnet en splitter ny BMW?

Les også: BilFlax 2020 - alt om vinnerbilen

- Det var ingen hyling eller skriking. Med det samme ble jeg både glad og litt nervøs. Jeg kjøpte jo lodd fordi jeg hadde lyst til å vinne en sånn bil, og det var litt uvirkelig da det skjedde, svarer mannen, som gleder seg til å kjøre bilen.

Skrap BilFlax her

X5`en er en ladbar hybrid og sporty familiebil med alt av nyeste teknologi.

- Den ser veldig fin ut og har mye ekstrautstyr, svarer mannen, som er årets første vinner på et fysisk lodd i BilFlax.

Les også: Skrap frem utstyrsspekkede BMW 5 

Vant bil da han tok lappen

I mai fikk vi første vinner på digital BilFlax. Det var en mann fra Nordre Land, som drev og tok lappen.

- Jeg driver og tar sertifikat nå, så dette passet jo veldig bra. Jeg har faktisk bare oppkjøring igjen, sa den ferske bileieren.

Les hele historien: BilFlax: - Jeg er en veldig glad mann

Skrap BilFlax her

Velutstyrt 

BilFlax kan du skrape digitalt - eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 03.06.2020 syv biler i toppremie på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak

BilFlax 2020 koster 25,-

Skrap BilFlax her

Vinnerbiler registreres på vinners navn inkludert IF Fri Start forsikring den første måneden, deretter velger  vinneren forsikringsselskap selv basert på sine kontakter. Leveres med originale vinterhjul med eller uten pigg. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

 

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600.000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600.000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremiere og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

 

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler