jokervinnerhistoriefremside

Ble Joker-millionær: – «Fytterakkernskinn»

En kvinne fra Rendalen endte opp som millionær etter onsdagens Joker-trekning – og hun sparte ikke på glosene.

MILLION-GLIS: Joker-vinneren fra Rendalen kan smile over en premie på 1,5 millioner kroner.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. august 2023Endret:17. august 2023

Onsdagskvelden tok en uventet vending for en kvinne fra Rendalen i Innlandet. Hun ble nemlig trukket ut som kveldens Joker-kandidat.

Dermed ventet en telefon fra Hamar med den hyggelige beskjed om at hun allerede var sikret en inngangspremie på 698 000 kroner, uansett utfallet av trekningen. Gikk det helt til topps på premiestigen ville hun sitte igjen med en premie på nøyaktig 3 489 000 kroner, etter en solid premieoverføring fra lørdag 12. august.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Bobil, hytte og anleggsgartner

– Nei, gi deg a? «Fytterakkernskinn», det kan ikke være mulig? Vet du hva, jeg får helt hjertebank her nå, ler den ferske Joker-kandidaten når Norsk Tipping gir henne med det glade budskapet.

Etter å ha summet seg litt kunne hun dele noen tanker rundt hva hun ønsket å bruke en eventuell millionpremie på – og de var det flere av.

– Jeg har lyst til å kjøpe meg en campingbil. Da kunne jeg kommet meg rundt og samtidig tatt litt ferie. Eller kanskje en hytte? svarer rendølingen, før hun skyter inn at å leie inn en anleggsgartner for å få orden på hagen også hadde vært flott.

Endte opp som millionær

Joker-kandidaten ønsket å overlate de logiske «opp-eller-ned-valgene» til Embla, men skulle selvsagt følge spent med fra sofakroken. Dette er tallene Embla og rendalskvinnen fikk å spille på (leses fra venstre mot høyre):

2 - 6 - 6 - 3 - 9

Det startet bra for Embla, med rett valg på de to første tallene. På tredje tallet ble det dessverre en bom, som heldigvis ble den eneste. Resten av rekken var ren plankekjøring. Den ene bommen gjorde at det ikke gikk helt til topps, men den heldige Joker-kandidaten endte likevel med en god onsdagspremie på nøyaktig 1 535 000 kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Feiret med pizza og øl

Da Norsk Tipping snakket med den ferske Joker-millionæren etter endt trekning, var det god stemning i Rendalen.

– Tusen hjertelig takk! Det var så spennende. Jeg har flydd litt opp og ned, sittet, lagt meg ned igjen og venta og venta, ler den glade vinneren.

– For en glede! Jeg må innrømme at det var litt skuffende at det ikke ble hele potten, men jeg skal ikke være utakknemlig. Dette var utrolig bra, forteller rendølingen, som skal holde premien hemmelig.

– Nå skal jeg feire med pizza og øl, avslutter hun fornøyd.

Vinnerkupongen hadde Joker-kandidaten, som ønsker å være anonym, kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Joker
16. august 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ikke lenge til neste gang

Du trenger ikke vente lenger enn til lørdag 19. august for nye vinnersjanser i Joker. Førstepremiepotten vil da ligge på ca. 3,8 millioner kroner, etter en solid premieoverføring fra onsdagstrekningen.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler