vikinglotto

Blir det flere Vikinglotto-millionærer i januar?

Januar 2024 har markert seg som en måned med flere store utbetalinger i Vikinglotto. Månedens siste dag byr på voksne potter i både første og andrepremie.

ONSDAG ER VI KLARE: På onsdag skal alt være klappet og klart til å trekke nye Vikinglotto-tall på Hamar.Foto: Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:29. januar 2024

Januar har vist seg som en god måned for flere Vikinglotto-spillere. Sist onsdag var det likevel ingen som tok verken første eller andrepremien.

Onsdag 31. januar er førstepremien på ca. 47 millioner kroner. I tillegg har ingen rørt andrepremiepotten siden 10. januar, og den er derfor på ca. 27 millioner kroner.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

To norske storvinnere i 2024

I årets første trekning vant en kvinne fra Østlandet den største Vikinglotto-premien her til lands på nesten et halvt år. Hun sikret seg hele andrepremiepotten på 74 millioner kroner – som var den største premieutbetalingen siden en mann fra Viken vant 105 millioner kroner i juli i fjor.

Uken etter var det igjen en heldig alenevinner av andrepremien. Da var det riktignok en spiller fra Finland som sikret seg 24,3 millioner kroner.

Så, etter årets tredje trekning kunne en ung mann fra Østlandet slippe jubelen løs da han ble den første på over fem måneder til å prikke inn 6+1 rette. Mannen sikret seg med det en premieutbetaling på hele 285 837 500 kroner.

– Jeg er helt overveldet, var den ferske storvinnerens første reaksjon etter at det største sjokket hadde lagt seg.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ringer vi på onsdag?

Så gjenstår det å se om vi får noen nye norske storvinnere på onsdag. Vi sitter i hvert fall klare til å ringe nye Vikinglotto-millionærer samme kveld.

Førstepremiepotten er som nevnt på ca. 47 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 27 millioner kroner.

Lykke til!

Spill sammen – vinn sammen

Visste du at Norsk Tipping har lansert en ny løsning for spillelag? Løsningen gir deg mulighet til å spleise på lotterispill med venner, familie eller kollegaer på en enkel og oversiktlig måte.

Her kan du lese mer om spillelag.

Vikinglotto
Spillefrist onsdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler