nabolaget

Blir det jubel i ditt nabolag fredag kveld?

Ukens hovedtrekning i Nabolaget betyr at én heldig vinner får Telefonen fra Hamar med følgende beskjed: Gratulerer – du har blitt millionær!

MILLION-NABOLAG: Om geotagen havner på Grunerløkka i Oslo – eller et helt annet sted – vil tiden vise. Uansett: Hovedvinneren blir millionær.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:2. november 2023

Forrige fredag landet geotagen for hovedtrekningen i Nabolaget i Fyllingsdalen i Bergen, nærmere bestemt Bønes. Der satt en mann i 30-årene og ante fred og ingen fare – inntil Norsk Tippings vinnernummer 625 00 000 lyste opp på telefonen hans.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Bergensk pulsøkning

Bergenseren skjønte ganske raskt at noe meget hyggelig var i ferd med å skje, siden det sto «Norsk Tipping» på displayet.

– Det er ikke verst, altså. Jeg har nesten ikke ord, sa Bønes-mannen da vi fikk tak i ham fredag kveld.

Han var på familiebesøk da Telefonen fra Hamar nådde ham. Dermed tenkte han det var like greit å kjøre i gang en liten feiring.

– Ja, det må det bli. Jeg må si det føles veldig godt, men jeg tror ikke det har gått helt opp for meg hva som har skjedd, sa han – og la til at premien skulle brukes til nedbetaling av lån, i tillegg til en ferietur til varmere strøk.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Blir det deg på fredag?

Fredag kan du bli Nabolaget-millionær, men det er ikke bare på fredag du kan vinne i Nabolaget.

Leverer du Nabolaget, er du med på trekninger hele uken og kan vinne opptil 10 000 kroner hver dag. Med unntak av fredag – da kan du vinne 1 million kroner.

Fredag trekkes det ut seks nabolag, og ett av disse er Million-nabolaget der hovedvinneren vinner 1 million kroner, mens de nærmeste naboene av millionvinneren (som har spilt) sikrer seg premier på inntil 100 000 kroner.

I de fem andre nabolagene som trekkes ut, vinner hovedvinneren  100.000 kroner, mens naboene til disse hovedvinnerne sikrer seg premier fra 10.000 kroner til en femtilapp. Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto høyere blir premiesummen.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler