eurojackpot

Ca. 212 i 1.premiepotten og garantert norsk millionær

Fredag kan vi få en ny mangemillionær. Om ingen slår kloa i den tittelen, vil vi uansett få en ny norsk Eurojackpot-millionær. 

EUROJACKPOT: Høstkvelden kan bli ganske het, dersom man stikker av med 1. premiepotten på ca. 212 millioner kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:21. september 2021Endret:3. januar 2023

Det er duket for Eurojackpot-trekning og prikkes det inn 5+2 rette, kan man stikke av med cirka 212 millioner kroner fredag 24. september. Dessuten er norske Eurojackpot-spillere automatisk med i en nasjonal ekstratrekning, hvor premien er 1 million kroner.

Fårikål og million en fredagskveld

Fredag 17. september ble en mann fra Alver i Vestland fylke Eurojackpot-millionær. Med en million kroner på vei inn på konto, ble en ellers døsig kveld mer actionfylt.

- Å herregud, sier du det? Nei, nå ble jeg overrasket, sa mannen da han endelig plukket opp telefonen.

LES OGSÅ: Duppa av etter fårikål - kviknet til da han vant 1 millionNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Garantert norsk Eurojackpot-millionær

Hver eneste fredag trekker Norsk Tipping, i tillegg til den ordinære trekningen, en nasjonal vinner som vinner 1 million kroner, slik som mannen fra Alver i Vestland fylke gjorde fredag 17. september.

Det betyr at hver eneste Eurojackpot-trekning ender med en en nybakt norsk Eurojackpot-millionær. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle norske Eurojackpot-spillere og man trenger ikke et eneste riktig tall for å vinne.

LES OGSÅ: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

212 millioner kroner i 1. premiepotten

Det er ofte de store summene som frister dersom man spiller Eurojackpot, og 1. premiepotten denne fredagen kan man omtale som solid. Fredag kan man vinne cirka 212 millioner kroner og få Telefonen fra Hamar, med beskjed om at man har blitt mangemillionær. Uteblir de store summene, kan man være heldig å bli den nasjonale vinneren og bli 1 million kroner rikere.

Lykke til! 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler