nabolaget

Disse Nabolaget-vinnerne husker vi godt

Noen vinnersamtaler er ekstra spesielle. Her er noen av Nabolaget-historiene vi husker ekstra godt.

NABOLAGET: Ketil Kristiansen (f.v.), Grete Synnøve Myhre og Simen er blant Nabolaget-millionærene som Norsk Tippings trekningsredaktører husker ekstra godt.
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:14. september 2021Endret:3. januar 2023

Hver fredag blir én heldig spiller Nabolaget-millionær. Slik har det vært siden 2015. En av de mer minneverdige vinnerreaksjonene er for eksempel den nybakte Nabolaget-millionær som valgte å feire ved å løpe 5 kilometer på tredemølle. Hvordan feiringen blir i kveld, 17. september, kan ingen spå, men noe som er sikkert er at det vil bli en ny vinnerhistorie i arkivet.

Minneverdige Nabolaget-vinnere

Norsk Tipping sitt vinnerteam har gjennom årenes løp tatt drøssevis av telefoner til heldige Nabolaget-spillere. Her er noen av historiene de husker ekstra godt.

Les også: Å ta pauser kan forhindre spilleproblemer

Dobbel lykke

Lars Hulleberg overbringer ofte millionbudskapet på fredager. En fredag skjedde det noe ganske utrolig og minneverdig, da han ga millionbeskjeden:

- Det er vanskelig å glemme telefonen jeg tok, da 30 år gamle Simen ble Nabolaget-millionær. Mange sitter kanskje hjemme på fredagskvelden, men Simen var en helt annen plass. Han var på fødestua fordi han få timer tidligere hadde blitt far for andre gang. Snakk om å vinne dobbelt i livet på en dag! Det var riktignok ikke millionen som ga den største lykkefølelsen, men det virket ikke som om millionen satte en demper på gleden, akkurat.

Les også: Norsk Tipping senker tapsgrensen på nettkasino

Familie med flaks

Trekningsredaktør Sverre Houmb husker også en helt spesiell vinner som han sent vil glemme:

- Ketil Kristiansen ble den heldige hovedvinneren og reagerte som vinnere ofte gjør - med jubel og glede. Mens han snakket med Kristiansen, ble kona også ivrig. Hun stakk nemlig av med andrepremien på 100 000 kroner, da hun også hadde spilt og naturlignok var mannens nærmeste "nabo". Mens jubelen stod i taket, sa den nybakte-millionæren noe som fikk meg til å heve øyebrynene. Svigermoren til Ketil hadde nemlig vunnet 1 million kroner på Nabolaget tre uker tidligere. Og ikke nok med det: de bor kun et steinkast unna hverandre. En familie med flaks, med andre ord.

Norsk Tipping sin nabo vant

Svigermor Grete Synnøve Myhre ble, som svigersønnen, hovedvinner i sitt nabolag og dermed millionær. Den beskjeden fikk hun av trekningsredaktør Pie-Christine Skagsoset Norseng. Også hennes vinnerhistorie hadde et minneverdig preg over seg. Myhre ble nemlig Nabolaget-millionær på naboadressen til Norsk Tipping. Det skjer ikke hver fredag.

 Les mer om de overnevnte trekningene her, her og her.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  

Hvem blir ukens aller heldigste nabo?

Nabolagets hovedtrekning går av stabelen hver fredag. Fredag 17. september trekkes det til sammen seks nabolag: i et av dem vinner hovedvinneren 1 million kroner, imens de andre fem hovedvinnerne får 100 000 kroner hver. I tillegg drypper det mindre premier på alt fra 100 000 kroner ned til en femtilapp på andre spillende naboer basert på hvor de bor i forhold til hovedvinnerne. Jo nærmere du bor hovedvinneren, desto større premie sikrer man seg. Les mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

 Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler