nabolaget

Det blir en deilig fredag for én spiller - og flere nabolag

Seks nabolag i Norge får et skikkelig premiedryss i Nabolaget fredag kveld. Hvem bor der? Og hvem får milliontelefonen fra Hamar?

LANDET RUNDT: I Nabolaget deltar man med adressen sin - og ukentlig får vi en ny millionær i spillet.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:3. februar 2022Endret:3. januar 2023

Dette er spørsmål som er umulige å svare på før hovedtrekningen i Nabolaget fredag kveld. Det som imidlertid er helt sikkert, er at én heldig Nabolaget-spiller vinner 1 million kroner, og dermed får den berømte Telefonen fra Hamar. De fem nærmeste naboene til hovedvinneren (som har spilt Nabolaget), vinner dessuten 100 000 kroner hver. 

I tillegg trekkes fem andre nabolag ut, der hovedvinneren vinner 100 000 kroner, mens dennes (spillende) naboer vinner alt fra 10 000 kroner til en femtilapp.

Nabolaget har spillefrist fredag kl. 19.00

Innlandsjubel

De to siste fredagene er det Innlandet som har stukket av med hovedvinnertittelen. Fredag 21. januar var det Einar Lagmandsveen (24) fra Ridabu i Hamar som ble overrasket litt utpå kvelden. 

- Nå gikk visst en guttedrøm i oppfyllelse, sa en paff Nabolaget-vinner, da Norsk Tipping ringte for å gratulere med at 1 million kroner var på vei inn på konto. 

Forrige fredag gikk veien til den andre siden av Mjøsa, nærmere bestemt Reinsvoll, Vestre Toten. Telefonen fra Hamar måtte gi det flere forsøk, før millionvinner Bjørn Magnar Munkelien (73) svarte. 

- Jeg så du hadde ringt flere ganger, så jeg skjønte jo at det var noe, sa en glad vinner - som kunne fortelle at noe av pengene ville bli brukt til en planlagt oppussing av badet.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ikke glem:

  • Hovedtrekningen i Nabolaget er fredager. Hovedpremie er 1 million kroner.

  • De andre ukedagene er hovedpremien 10 000 kroner.

  • For 50 kroner er man med i samtlige av ukas trekninger.

  • Desto nærmere man bor hovedvinneren, desto større blir premien.

  • Millionvinneren ringes fra Norsk Tippings vinnernummer, 625 60 000.

Nabolaget har spillefrist fredag kl. 19.00 

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler