eurojackpotvinnerhistorie

Kortreist Eurojackpot: Kvinne fra Hamar tok millionen

Eurojackpot-millionen behøvde ikke reise langt fredag 8. april: Den gikk til en kvinne i 30-årene fra Hamar. 1. premiepotten fikk stå mens 2. premiepotten ble fordelt på fem spillere fra Tyskland, Ungarn og Finland.

GODT NYTT: Én heldig hamarsing kan gå helga i møte med 1 million kroner på vei inn på konto etter Eurojackpot-trekning 8. april.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. april 2022Endret:17. november 2023

Sett bort fra hamarsingen som nappet med seg den nasjonale tilleggspremien, var det ingen nordmenn som hadde hellet med seg i Eurojackpot 8. april. Det hadde imidlertid fem andre: to spillere fra Tyskland, to fra Ungarn og én spiller fra Finland delte 2. premien på rundt 20 millioner kroner. 1. premiepotten fikk stå helt urørt, og legger dermed greit på seg til neste trekning tirsdag 12. april.

Kortreist millionpremie

Den nasjonale tilleggspremien behøvde ikke reise langt denne fredagskvelden. Millionen gikk til ei heldig dame i 30-årene fra Hamar, som knapt kunne tro det hun hørte da hun fikk beskjeden.

– Nei! Å herlighet. Å guri meg, utbryter vinneren, som hadde levert kupongen et skarve kvarter før spillefrist.

– Dette må være den beste telefonen jeg har fått.

Hun forteller at hun hadde kjøpt Flax tidligere på dagen. Da ingen av loddene viste seg å inneholde gevinst, slengte hun inn en kupong for Eurojackpot–og her slo altså flaksen til som bare det.

– Jeg har ingen umiddelbare planer, sier hun om premien.

– Her må vi nok ta oss litt tid til å tenke på hva vi skal gjøre først.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Slik følges storvinnerne i Eurojackpot opp

Norsk Tipping tilbyr gratis økonomisk veiledning for dem som vinner to millioner kroner eller mer. Det er advokatfirmaet Brækhus som bistår Norsk Tipping som nøytral part i dette arbeidet. De er klare på at det å vinne flere hundre millioner kroner krever mer oppfølging enn å vinne et én- eller tosifret millionbeløp.

I videoen over kan du se hvordan Norsk Tipping og advokatfirmaet Brækhus jobber for å bistå millionvinnerne. 

LES MER: Supertrekning i Lotto: 50 ekstra millionsjanser påskeaften

Minst to millionærer i uka?

Nå er det ikke lenger kun på fredager at man har sjansen til å bli Eurojackpot-millionær, enten alene eller som del av en andelsbank. Fra og med 29. mars har spillet med de store pottene to trekningsdager, tirsdag og fredag, begge med sjanse til å kapre både ordinære potter og den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 12. april. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 181 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 11 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler