eurojackpotvinnerhistorie

Den ferske Eurojackpot-millionæren tok telefonen onsdag

Onsdag formiddag fikk vi tak i tirsdagens nasjonale millionvinner i Eurojackpot. - Jeg hadde telefonen på lydløs i går, så jeg fikk ikke med meg at dere ringte, sier mannen, som er fra Rogaland.

UVITENDE MILLIONÆR: En heldig kar fra Rogaland sikret seg Eurojackpot-millionen 14. juni, men når får han vite om den?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:13. juni 2022Endret:3. januar 2023

Ingen nordmenn hadde hellet med seg i Eurojackpot 14. juni: verken første-, andre- eller tredjepremien kom innenfor rekkevidde blant Norsk Tippings spillere. Andrepremien gikk til en spiller fra Tyskland mens tredjepremien ble snappet av en spiller fra Spania: De to sikret seg henholdsvis 8,6 og 4,8 millioner kroner.

Ingen førstepremie betyr at det til neste trekning ligger enda mer i potten. Med gjeldende eurokurs på trekningsdagen kan man forvente rundt 384 millioner kroner om man skulle bli alene om å treffe riktig på samtlige tall.

Vant 1 million rett før sommerferien – tar ikke telefonen

Men, helt fritt for norske vinnere ble det likevel ikke. En nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner deles alltid ut både tirsdag og fredag, og denne gangen gikk premien til Bokn i Rogaland.

Vi fikk ikke tak i vinneren etter trekningen tirsdag kveld, men onsdag ved 09.30-tiden fikk vi napp.

- Jeg hadde telefonen på lydløs, så jeg hørte ikke dere ringte. Men da jeg så jeg hadde anrop, sjekket jeg nummeret og gikk deretter inn og sjekket i appen. Det er fantastisk å vinne så mye penger, sier mannen, som feiret med en iskald cola.

- Det blir nok en større feiring senere, sier han.

Vi gratulerer!

Vinnerrekka

Her er tallrekka som ble trukket ut i Helsinki tirsdag 14. juni:

28 -30 - 35 - 11 - 50

Stjernetall:

7 - 8

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 17. juni. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 384 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 21 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler