eurojackpotvinnerhistorie

Ble Eurojackpot-millionær: – Vi har vinni en million, mor!

Ingen nordmenn fikk ta del i de store pottene i tirsdagens Eurojackpot, men én heldig mann fra Lillestrøm fikk likevel et aldri så lite premiesjokk. En tysker sikret seg andrepremien.

GOD STEMNING: Vinneren av den nasjonale tilleggspremien hadde aldri sett for seg at det faktisk skulle ringe fra Norsk Tipping på Hamar. Heldigvis har det fint lite å si.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:16. august 2022Endret:3. januar 2023

Ingen klarte å gjette seg frem til gullrekka i Eurojackpot denne gangen. En tysker tok andrepremien på 7,8 millioner kroner, men her til lands ble det kun den nasjonale vinneren som fikk med seg et millionbeløp på tirsdagskvelden.

Kveldens tallrekke var følgende:

17 - 32 - 34 - 4 - 49

Stjernetall: 4 - 9

Het i toppen

Denne gangen var det en heldig mann fra Lillestrøm i Viken som snappet opp den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot på 1 million kroner.

– Å fy, da, utbryter han når Telefonen fra Hamar overbringer nyheten. Han hadde akkurat gått ut i sommerferie nummer to, og premien passer dermed spesielt godt, syntes han.

– Det var da veldig ... nå blir jeg het i toppen her, ler han.

– Jeg hadde aldri drømt om at det faktisk skulle ringe fra Hamar.

På verandaen satt mannens bedre halvdel, som ennå ikke hadde fått nyss i at han nettopp var blitt Eurojackpot-millionær.

– Hun sitter her ute i regnet, sier han, før han roper bort fra telefonen: – Vi har vinni en million, mor!

Vi gratulerer!

LES MER: Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede fredag 19. august er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien er her anslått til ca. 177 millioner kroner.  Andrepremien anslås til ca. 28 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler