eurojackpotvinnerhistorie

Ingen storvinnere i Eurojackpot – to norske millionpremier

De virkelig store pottene blir stående urørt til fredag, men to nordmenn hadde likevel all grunn til å juble etter tirsdagens Eurojackpot-trekning.

DOBBEL VINNERLYKKE: To norske spillere kunne glede seg over hver sin millionpremie 20. september.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:20. september 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere prikket inn verken 5+2 rette eller 5+1 rette i Eurojackpot denne gangen. Det betyr at førstepremiepotten stiger til ca. 267 millioner kroner før neste trekning fredag. Andrepremiepotten øker til ca. 26 millioner kroner.

Kveldens tallrekke så slik ut:

36 - 2 - 40 - 13 - 22

Stjernetall: 3 - 5

Helt tomt ble det imidlertid ikke på pallen: fire spillere sikret seg en tredjepremie, deriblant en nordmann. En heldig spiller fra Bergen kan nå glede seg over en utbetaling på 1 180 820 kroner. Det samme kan de tre andre vinnerne fra Sverige, Nederland og Tyskland.

– Jeg er så glad

Vinneren fra Bergen ble svært beveget da nyheten om millionen kom. Det tar noen sekunder før Telefonen fra Hamar kan identifisere fullstendige setninger.

– Jeg er så glad at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vinner jo aldri, sier han åndeløst. 

Har du noen planer for premien sånn umiddelbart?

– Jeg må høre med kona, sier han mens hun klapper begeistret i bakgrunnen.

– Vi har et hageprosjekt gående som vi håper å ferdigstille før vinteren, så nå kan vi nok skynde på enda litt mer, avslutter han fornøyd.

Ny Lotto-film: Se "A Room With A View" herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Sjokkert siddis vant den nasjonale millionen på vei ut døra

Det tok to forsøk før Telefonen fra Hamar nådde den nasjonale vinneren fra Hundvåg i Stavanger. Det kan se ut som akkurat denne øya hadde voldsomt med flaks akkurat denne tirsdagskvelden – Extra-kandidaten var nemlig også fra Hundvåg.

– Å herre … Neimen, så stilig, ler en betuttet siddis når Telefonen fra Hamar endelig når fram med med millionbudskapet.

– Jeg er helt satt ut jeg nå, gliser mannen, som var på vei ut døra for å se ungene spille fotballkamp da han oppdaget de ubesvarte anropene på mobilen.

– Da jeg sjekket nummeret … Nei, det føles helt fantastisk. Helt kanon, altså. Jeg er helt i himmelen, stråler han.

Mannen kan fortelle at han for tiden er på jakt etter ny leilighet, og at premien knapt kunne passet bedre.

– Den blir et flott bidrag inn i jakten. Jeg er nesten målløs, ler den glade vinneren, og legger til at han gleder seg til å sjekke kontoen om noen dager.

– Dette var mildt sagt midt i blinken.

Vinnerkupongen ble kjøpt via nett.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med premieprosjektene.

Nye vinnersjanser fredag

Allerede fredag 23. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien er som nevnt på ca. 267 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. x millioner kroner. I tillegg trekker Norsk Tipping en nasjonal tilleggspremien på 1 million kroner til en norsk spiller, andelsbank eller et andelslag.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler