eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: Førstepremiepotten stiger til 155 millioner

Førstepremien i Eurojackpot ble stående tirsdag. Fire spillere sikret seg andrepremie på 1,9 millioner kroner, og en heldig mann fra Bærum tok den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

NULL GULL: Ingen spillere i verken inn- eller utland klarte 5+2 rette i Eurojackpot 23. april. Førstepremiepotten fortsetter dermed å vokse.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:22. august 2022Endret:3. januar 2023

Det er ingen lett oppgave å tippe de 5+2 rette som kreves for å ta førstepremien i Eurojackpot. Ingen spillere hadde hellet med seg denne gangen, og førstepremiepotten stiger dermed til ca. 155 millioner kroner.

De som kunne juble høyest ble de fire andrepremievinnerne fra Polen, Slovenia og Tyskland (2 spillere) som endte med en premie på 1,9 millioner kroner hver. Det ble også to tyske tredjepremier, også disse på rundt 1,9 millioner kroner.

Kveldens tallrekke var følgende:

9 - 21 - 39 - 2 - 18

Stjernetall: 4 - 10

Holder til strømregninga

Storfylket Viken dukker naturlig nok oftere enn de andre fylkene på Norsk Tippings vinnerstatistikk. Denne gangen var det en heldig mann fra Bærum som snappet opp den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot på 1 million kroner.

– Oi, så fint! Det er ikke kødd eller? Regner med det er det folk spør om først, smiler en blid vinner når han får millionbeskjeden.

– Den kommer godt med. Jeg har dessverre ingen store premieplaner: Med regninger og særlig strømregninger går det nok fort med i sluket det der, tenker jeg. Men det føles veldig fint, forsikrer han.

Vinnerkupongen ble kjøpt via mobil.

Vi gratulerer!

Leverer du Eurojackpot fast?Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede fredag 26. august er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien er her anslått til ca. 155 millioner kroner.  Andrepremien anslås til ca. 21 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler