vinnerhistorieeurojackpotfremside

To norske andrepremievinnere

Førstepremien får stå, men her hjemme kan to spillere juble over milionpremie i Eurojackpot. En andelsbank delte den nasjonale tilleggspremien.

DOBBEL PREMIE: To norske ny-millionærer kan vente seg telefon fra Hamar etter fredagens Eurojackpot-trekning.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:24. februar 2023Endret:27. februar 2023

Ingen spillere i verken inn- eller utland klarte 5+2 rette men det ble likevel en helg helt utenom det vanlige for to norske spillere fredag. En mann fra Siljan i Vestfold og Telemark og en mann fra Trondheim kapret hver sin andrepremie og sikret seg 2,6 millioner kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Mann i 20-årene fra Trondheim

– Shit! Er det sant?

Trønderen ble helt satt ut da beskjeden kom om at han akkurat hadde sikret seg 2,6 millioner kroner i Eurojackpot.

– Det er andre gang jeg spiller, sier han fortørnet.

– Jeg har tippet litt tidligere, men ble nylig anbefalt av en venn om at kanskje Eurojackpot kunne være noe. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si nå, ler han.

Har du noen planer for premien?

– Jeg vet ikke, flirer den heldige, som var alene hjemme akkurat da telefonen ringte. Det var kanskje like greit, for her kunne det virke som om det ble litt mye på en gang, selv om det var særdeles gode nyheter.

– Jeg vet knapt hva jeg skal gjøre her nå. Jeg får sette meg ned og fordøye litt, avslutter en blid om noe betuttet ny-millionær.

Mann i 40-årene fra Siljan

Vinneren fra Siljan var i hyggelig lag med naboene da Norsk Tipping ringte første gang. Han hadde da unnlatt å ta den da han normalt ikke svarer på ukjente numre.

– Men jeg sjekket jo nummeret, og da merket jeg at pulsen steg, forteller han når Telefonen fra Hamar ringer for andre gang.

– Naboen satt her og så at jeg ble litt rar i blikket, forteller han muntert. Han syntes det var ekstra stas at kupongen var en Lykkekupong han hadde satt opp selv.

Premien skal først å fremst gå til å betale ned gjeld.

– Vi har til salt i grøten nå. Dette var en helt ok beskjed å få på en fredagskveld, slår han fornøyd fast.

Eurojackpot
24. februar 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Rift om andrepremien

Til sammen åtte spillere tok andrepremie denne kvelden. De seks andre var Danmark, Sverige og Finland, og Tyskland – én fra München, to fra Berlin.

Andelsbank tok millionen

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk denne gangen til en andelsbank. Ti spillere startet dermed helgen med en andel på 100 000 kroner hver.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Neste ukes potter

Førstepremiepotten fikk stå denne gangen og vil dermed vokse til ca. 142 millioner kroner mot neste trekning tirsdag. Andrepremiepotten settes tilbake til start og vil ligge på ca. 10 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill
Relaterte artikler