eurojackpotvinnerhistorie

Vant 9 mill. i Eurojackpot: - Nå blir det ny bruktbil!

Det ble noen ekstra adventsbrøl på to nordmenn etter kveldens trekning i Eurojackpot.  En mann fra Kongsvinger gikk seirende ut med den nasjonale millionpremien, mens en mann fra Salangen delte 2. premien med 10 utenlandske spillere og vant ca. 9 millioner kroner. 

NY BRUKTBIL: Den heldige nordmannen som vant over 9 millioner kroner i 2. premien i Eurojackpot får snart realisert drømmen om en flunkende ny bruktbil.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:3. desember 2021Endret:3. januar 2023

Fredag 3. desember skulle bli en spesiell dag for to norske Eurojackpot-spillere. Ikke nok med at den nasjonale millionpremien som alltid blir delt ut, så fikk vi også en norsk 2. premievinner. 

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

Mannen i 20-årene som karret til seg den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 millioner kroner var allerede godt i gang med feiringen på julebord da Norsk Tipping ringte for å gratulere. Og den glade mannen var allerede forberedt på at noe var i gjære.

- Ja, jeg har jo lagret vinnernummeret, så jeg skjønte at det kanskje var noe på gang, sier den glade vinneren da vi tar kontakt etter at trekningen var over.

- Dette er helt supert. Nå skal jeg se meg etter en leilighet på nyåret, forteller den festglade mannen fra Kongsvinger. Han hadde levert spillet via mobil.

Disse tallene ble trukket fredag 3. desember:

2 - 5 - 13 - 15 - 23

Stjernetall: 6 - 8Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Stor 2. premie til norsk alenevinner

I Sjøvegan i Salangen ble en mann veldig overrasket og glad da vi tok kontakt for å fortelle at han hadde vunnet 2. premien under kveldens trekning. Den ordinære premien lød på ca. 23 millioner kroner som ble fordelt på 10 utenlandske og en norsk spiller som hver seg fikk 2 097 525 kroner.

Men det stoppet ikke der for "vår" mann i nord. Siden han var den eneste norske vinneren av 2. premien, fikk han med seg en betydelig større sum:

Hvis en av våre spillere har 5+1 rette vil Norsk Tipping forsterke premiebeløpet som denne spilleren får utbetalt. Størrelsen på dette ekstra beløpet vil variere og er avhengig av hvor mye midler som er spart opp mellom hver spillomgang. Denne ekstra store premien lød i kveld på 7 252 900 kroner. Mannen fra Sjøvegan fikk dermed med seg en svært pen sum på 9 350 425 kroner denne fredagen.

Eurojackpot har spillefrist fredag kl. 19.00

- Det går ikke an! Jeg har spilt de samme to rekkene helt siden starten. Dette er ikke til å tro, utbryter den heldige vinneren da vi ringer for å fortelle om den ekstra store premien. Han ønsker å holde seg anonym.

Ny bruktbil

Mellom både gråt og latter fikk den heldige vinneren frem at nå skulle han kjøpe seg ny bruktbil.

-Jeg trenger ingen helt ny bil, men en nyere bruktbil er på sin plass nå, ler vinneren. Huset vil han også oppgradere for den flotte premien han nå har i vente om få dager.

Vinnerkupongen, en 5-ukers, ble levert via mobil.

Vi gratulerer så mye! 

Ca. 586 millioner i 1. premiepotten

Det var ingen som klarte å gjette seg frem til alle rette tall fredag 3. desember. Dermed vil 1. premiepotten gjøre et stort byks til neste fredag. 10. desember skal det spilles om ca. 586 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

  

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler