eurojackpotvinnerhistorie

Norsk kvinne vant 6,1 mill. i Eurojackpot: – Jeg må nok først se beløpet på kontoen

Ingen klarte å gjette seg frem til 5+2 rette tall i Eurojackpot tirsdag kveld. Men en kvinne fra Etne var én av tre andrepremievinnere og vant 6,1 millioner kroner.

NORSK EUROJACKPOT-JUBEL: En heldig norsk kvinne delte andrepremien i Eurojackpot med to utenlandske spillere fredag 7. februar. Premien var på over 6 millioner kroner.Foto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:7. februar 2023Endret:8. februar 2023

Tirsdag 7. februar ble det delt ut mange premier i Eurojackpot. Selv om førstepremiepotten på 164 millioner kroner ble stående urørt denne kvelden, fikk vi to nye norske Eurojackpot-millionærer. En kvinne fra Etne i Vestland klarte å finne frem til 5+1 rette. Det gjorde også en dansk og tysk spiller. De tre vant 6 177 320 kroner hver.

Eurojackpot
7. februar 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

– Er det mulig? Det er jo helt tullete!

Vinneren ble mildt sagt overrasket da vi ringte om den gode nyheten. Hun hadde litt vondt for å tro på det, og måtte sette på høyttaleren på mobilen slik at mannen også fikk med seg samtalen. Og det ble gledeslatter på dem begge.

– Ja, nå blir det ikke mye soving på oss i natt. Jeg er jo helt skjelven her, så nå må vi nok roe oss litt ned med noe godt i glasset, sier den glade vinneren.

Hva hun skal bruke premien sin på vet hun ikke helt.

– Jeg må nok først se beløpet på kontoen før jeg tør å tro på det, ler den ferske Eurojackpot-millionæren, som for øvrig ønsker å holde seg anonym. Kupongen hadde hun levert via mobil.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Andelsbank delte tredjepremien

Et knippe med 10 heldige spillere tok også med seg flotte premier denne fredagen. En andelsbank delte en tredjepremie på over 3 millioner kroner, og de vant 315 220 kroner hver.

Ekstra bonus

Det ble også jubel i Asker i Viken etter at en heldig mann tok med seg millionen i den nasjonale tilleggspremien.

– Det var jo veldig artig! Tusen takk, sier den fornøyde vinneren da vi ringer for å fortelle om den flotte nyheten. Hva han skal bruke premien sin på var han fortsatt usikker på. Men den ville uansett komme godt med, og det var absolutt en ekstra bonus for Asker-mannen.

Vinnerkupongen kjøpte han på mobilen.

Vi gratulerer alle vinnerne!

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemer

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Potten øker

Siden ingen klarte å gjette seg frem til alle riktige tall denne tirsdagen, vil førstepremiepotten legge godt på seg til neste trekning. Fredag 10. februar vil den være på ca. 267 millioner kroner. Andrepremien vil ligge på ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler