eurojackpotvinnerhistorie

Tok Eurojackpot-millionen: - Dæven ta!

En mann fra Levanger hadde det ikke veldig travelt med å plukke opp telefonen fredag kveld. Etter tredje forsøk svarte han endelig, og det ble jubel i stua når han skjønte at han hadde vunnet en million kroner i  Eurojackpot.

MILLIONGLEDE: En heldig mann fra Levanger ble trukket ut som den nasjonale vinneren av en million kroner i Eurojackpot fredag 8. oktober.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:8. oktober 2021Endret:3. januar 2023

Som vanlig på fredag kveld blir det delt ut en million kroner i den nasjonale premien i Eurojackpot. 8. oktober var intet unntak, og denne fredagen var det en heldig mann fra Levanger i Trøndelag som trakk det lengste strået.

Vinneren ville først ikke ta telefonen da Norsk Tipping ringte for å gratulere med deg flotte premien. Til slutt tok han motet til seg og svarte. Overraskelsen var forståelig nok stor da han skjønte hva det gjaldt.

Liv i stua

- Å dæven ta! Er det sant? spør den mildt sagt overraskede mannen. Han satt i stua sammen med samboeren, og det ble brått god stemning både hos vinneren og hans bedre halvdel.

- Dette er den beste telefonen jeg har fått på lenge. Premien skal brukes oppussing, og det kan hende det blir en ferietur etterhvert også, sier den glade vinneren. Han kunne også røpe at det skulle feires litt i kveld.

- Ja, nå må vi koste på oss noe godt i glasset, forteller den nybakte millionæren fornøyd, som forøvrig ønsker å holde seg anonym. Vinnerkupongen ble levert via mobil samme dag.

Vi gratulerer!

Les også: For mange er det en lettelse at vi ringer

  Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallene som ble trukket ut fredag 8. oktober, i stigende rekkefølge:

20 - 28 - 32 - 38 - 46

Stjernetall:

6 - 8

Les også:  Stem på din favoritt til Årets Grasrottrener

Potten vokser videre

Siden ingen klarte å prikke inn alle de rette tallene denne fredagen, vil 1. premiepotten legge på seg. Fredag 15. oktober er den estimert til ca. 316 millioner kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 19 millioner kroner.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler