eurojackpotvinnerhistorie

Norsk spiller vant 24 033 425 kroner: - Jeg er helt nummen

En nordmann tok hele andrepremiepotten alene og vant den nette sum av 24 033 425 kroner i Eurojackpot fredag kveld.

MANGEMILLIONÆR: En nordmann vant andrepremien i Eurojackpot fredag og kan se frem til å få over 24 millioner kroner inn på kontoen sin.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. september 2022Endret:3. januar 2023

Nordmannen var altså den eneste spilleren som hadde 5+1 rette. Mannen vant dermed hele andrepremiepotten på 24 033 425 kroner. 

Vi fikk tak i mannen litt etter klokken 22 fredag kveld. Han hadde ikke sjekket kupongen sin og fikk seg et lite sjokk da han hørte hvor mye han hadde vunnet.- Nå er jeg helt nummen. Jeg tror ikke jeg klarer å få sove i natt nå, sier mannen, som ønsker å være anonym.- Dette må jeg la synke inn. Kanskje jeg forstår hva som har skjedd i morgen, sier den nybakte Eurojackpot-millionæren.
Fredagens vinnertall:

16 - 25 - 27 - 41 - 45

Stjernetall: 3 - 9

Det var ingen spillere som prikket inn 5+2 rette. Det betyr at førstepremiepotten øker til ca. 193 millioner kroner til tirsdagens Eurojackpot-trekning.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.- Topp nyheter på en fredag

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk til en mann fra Bærum.

- Tuller du med meg, eller? Det er heftig, én million kroner. Nå går pulsen veldig opp her, sier mannen, som satt og slappet av med nyheter på TV da vi ringte ham.

- Jeg så det sto "Norsk Tipping" på telefonen, for jeg har lagret nummeret deres. Først trodde jeg det var en melding, men det var jammen telefon fra dere. Dette passa sykt bra, for jeg har akkurat pussa opp badet, sier bæringen.

Og legger til:

- Dette var topp nyheter på en fredag. Bedre kan det ikke bli. Nå skal jeg feire litt.

Han leverte kupongen på mobilen. 

Vi gratulerer!

Leverer du Eurojackpot fast? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede tirsdag 20. september er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Førstepremien er som nevnt på ca. 193 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 8 millioner kroner.

I tillegg har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler