Fanget fredagsmillionen i Eurojackpot: - Dæven steike!

Fanget fredagsmillionen i Eurojackpot: - Dæven steike!

NY MILLIONÆR FRA HAMMERFEST: Etter Eurojackpot-trekningen fredag 25. mars fikk Hammerfest en ny millionær. Ei heldig dame tok den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Foto: Adobe Stock

Fanget fredagsmillionen i Eurojackpot: - Dæven steike!

Det ble jubel i nord etter at den nasjonale Eurojackpot-millionen ble delt ut fredag kveld. Ei glad dame fra Hammerfest kan nå kalle seg for nybakt Eurojackpot-millionær.

Hver fredag siden 2013 har Norsk Tipping bydd på Eurojackpot-trekninger, og fredag 25. mars var derfor intet unntak. Også denne fredagen ble det delt ut en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner. Den heldige utkårede denne kvelden ble en kvinne fra Hammerfest, og hun ble ganske overrasket da vi ringte for å gratulere.

- Oi! Nå ble jeg litt skjelven her! Jess! sier den glade hammerfestingen.

- Dette må være den hyggeligste fredagen jeg har hatt på evigheter! Eller, jeg tror faktisk ikke jeg har hatt noen hyggeligere fredag noen sinne. Dæven steike, sier kvinnen og ler fornøyd. Hva hun skal bruke million-premien sin på var hun ikke helt sikkert på:

- Nei det er litt tidlig å si. Men selv om jeg har mye å bruke premien på, så skal jeg skal i hvert fall unne meg noe ekstra, sier vinneren, som ønsker å være anonym. Spillet leverte hun via nett tidligere denne uka.

Vi gratulerer!

Nyhet! Nå kan du spille Eurojackpot både tirsdag og fredag.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider. 

Ca. 152 mill. på tirsdag

Tirsdag 29. mars er det klart for den aller første tirsdagstrekningen i Eurojackpot. Siden 1. premiepotten ikke gikk denne fredagen, vil den legge på seg til ca. 152 millioner kroner til tirsdag. 2. premiepotten er beregnet til ca. 34 millioner kroner. 

Lykke til! 

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120