eurojackpotvinnerhistorie

Elin ble Eurojackpot-millionær: - Absurd!

Ingen tok førstepremien i Eurojackpot denne uken, men Elin Johansen fra Alstahaug i Nordland hadde hellet med seg fredag kveld. Hun ble trukket ut som nasjonal vinner og vant 1 million kroner. I tillegg ble det en tredjepremie til en nordmann som ble nesten-millionær. 

KJENT FJELL: De Syv Søstre i Alstahaug er et kjent syn for mange.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:16. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det var en rolig fredagskveld for Elin Johansen (55), som satt barnevakt og så på film da hun fikk en uventet telefon fra 625 60 000, Norsk Tippings vinnernummer. 

- 1 million? Gud, for en flott telefon å få! Det er absurd, men det er veldig gøy. Er det sant? Sa Johansen da hun fikk beskjeden om at det var hun som ble trukket ut som nasjonal vinner av Eurojackpot. 

Feirer med ekstra brus og burger

Johansen fortalte videre at familien snart har ferie, og at den skal tilbringes i skjærgården. På spørsmål om hvorvidt premiepengene skal gå til ferien, har hun allerede gjort seg noen tanker:

- Vi kommer nok til å bruke litt på huset etter hvert, men det blir vel en ekstra brus og en hamburger i ferien i alle fall, ler hun.

- Det blir nok en liten feiring med samboeren når barna har lagt seg, avslutter den nybakte millionæren. 

Norsk tredjepremie

I tillegg til den nasjonale premien ble det en norsk vinner av tredjepremie som jublet over å ha blitt nesten-millionær med en premie på 928 265 kroner.

Mannen i 20-årene fra Bergen var hjemme og så på TV med samboeren da vi ringte og fortalte ham om premien. 

- Fy f...! Jeg er helt over meg nå. Jeg har akkurat kjøpt meg ny leilighet, så dette passet jo helt perfekt, sa vinneren tydelig preget av vinnerbudskapet. 

- Nå skal vi sprette sjampanjen! sa mannen avslutningsvis. 

Norsk Tipping gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Trekningsresultater

Det var ingen som hadde 5 + 2 rette denne fredagen, men tre utenlandske spillere hadde 5 + 1 og delte 2. premiepotten. 

Tallene som ble trukket ut var: 

14 - 9 - 39 - 37 - 24

Stjernetall: 4 - 9

Her kan du se resultatene fra Eurojackpot

Nye muligheter om en uke

Fredag 23. juli er det igjen klart for trekning i Eurojackpot. Denne gangen vil det ligge ca. 455 millioner kroner i 1. premiepotten og ca. 26 millioner kroner i 2. premiepotten. 

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler