eurojackpot

Erik er fersk Eurojackpot-millionær – i kveld er det over 230 mill. i førstepremiepotten

Eurojackpot-trekningen fredag 16. februar endte med to norske millionvinnere. Tirsdag kan det bli nye, når ca. 238 millioner kroner venter i førstepremiepotten.

BLID VINNER: Erik Bakken ble Eurojackpot-millionær fredag 16. februar.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:19. februar 2024Endret:20. februar 2024

Fredagens Eurojackpot-trekning endte med hele to norske millionvinnere. En kvinne i 50-årene fra Bergen i Vestland delte tredjepremiepotten med tre utenlandske spillere og vant over 2,7 millioner kroner.

I tillegg ble Erik Bakken, bosatt i Skien i Telemark, 1 million kroner rikere da han vant den nasjonale tilleggstrekningen.

Tirsdag er det nye muligheter i spillet med de store pottene, når ca. 238 millioner venter i førstepremiepotten, ca. 17 millioner i andrepremiepotten og en ny nasjonal millionpremie skal deles ut.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Drar til Nashville

– Herregud, er det sant? Steike, nå skjelver jeg her, stotret Bakken da han fikk den overraskende millionbeskjeden fredag kveld.

Han ble bokstavelig talt tatt på senga, etter å ha gått inn på soverommet for å prate i fred.

– Nå snakker vi her. Vi skal allerede på familietur til Kiel på mandag, så da kan vi feire litt, lo han fornøyd.

Det manglet ikke på drømmer og planer da vi spurte han om tankene rundt premien.

– Jeg kommer til å bruke noe på en uke i Nashville sammen med samboeren min. Søsteren min bor der. Også drømmer vi om Thailand. Ellers er det alltid noen prosjekter hjemme i huset, og drømmer om bil og båt. Så kommer jeg til å dele litt med barna. Det har de fortjent, så fine som de er.

– Dette blir en bra fredag, avsluttet den ferske Eurojackpot-millionæren fornøyd.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Hetetokter etter millionbeskjed

Ei som ble minst like glad som Erik Bakken var tredjepremievinneren fra Bergen. På andre oppringning fikk vi endelig tak i kvinnen som i mellomtiden selv hadde funnet ut at hun var 2,7 millioner kroner rikere.

– Ja, nå har jeg gått gjennom overgangsalderen her i mellomtiden med hetetokter og alt som hører til, lo den ferske millionæren.

– Det er helt fantastisk. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få oppleve å få en slik telefon. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å spille i kveld. Men en annen kveld denne uken tenkte jeg at jeg får legge inn en kupong denne gangen – for en siste sjans, forklarte hun lattermildt.

På spørsmål om hva premien skal brukes til, svarte vinneren:

– Det er vel sånn som de fleste svarer: betale ned på gjeld, kose oss litt og dele med barna som kan få en liten sum hver.

Ca. 238 mill. på tirsdag

Tirsdag 20. februar er det ny Eurojackpot-trekning med ca. 238 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten er på ca. 17 millioner kroner. Som vanlig kjører vi også i gang den nasjonale tilleggstrekningen hvor det alltid skal ut en premie på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler