Eurojackpot vinner: - Jeg har ståpels helt til leggene

Eurojackpot vinner: - Jeg har ståpels helt til leggene

GÅSEHUD: Det kriblet godt i kroppen til vinneren av den nasjonale premien på 1 million kroner fredag 2. juli.

Illustrasjonsbilde: Adobe Stock

Eurojackpot vinner: - Jeg har ståpels helt til leggene

Ingen klarte å gjette seg frem til førstepremien i Eurojackpot fredag 2.juli. Det ble allikevel grunn til å feire for en mann fra Skien som vant den nasjonale premien på 1 million kroner. 

Forrige fredag var det en Tysk spiller som tok hele førstepremien i Eurojackpot på over 488 millioner kroner. I kveld var det ingen spillere som hadde de riktige tallene, og førstepremiepotten går dermed videre til neste ukes trekning. 

Nasjonal vinner

En mann i 50-årene fra Skien hadde akkurat gjort seg ferdig med å jobbe ute, da Norsk Tipping ringte for å fortelle at han var ukens nasjonale vinner i Eurojackpot, og var blitt millionær. 

- Nei, dæven døtte! Det var jammen godt jeg satte meg ned, dette er jo helt hinsides, sa den nybakte millionæren da han fikk vinnerbudskapet. 

Ståpels

Mannen hadde snekret på terrassen tidligere og var klar for en rolig kveld.

- Joho! Nå ble det jo alt annet enn rolig. Jeg har ståpels helt ned til leggene, sa den glade vinneren.

Mannen fra Skien hadde noen tanker om hva premien skulle gå til.

Nå slipper jeg å bruke mer av feriepengene mine på terrassen i alle fall, lo mannen fornøyd.

Vinnerkupongen ble kjøpt på Prix Skotfoss.

Vi gratulerer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallene

Tallene som ble trukket fredag 2. juli var:

25 - 10 - 5 - 31 - 4

Stjernetall: 4 - 6

Her kan du se resultatene i Eurojackpot.

Nye muligheter om en uke

Fredag 9. juli er det klart for nok en trekning i Eurojackpot. Førstepremiepotten vil da være på ca. 215 millioner kroner.

Uavhengig av hvem som stikker av med første eller andrepremien i den ordinære Eurojackpot-trekningen, er det alltid en norsk spiller som vinner den nasjonale premien på 1 million kroner. For å bli med, må man ha en gyldig Eurojackpot-kupong.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekkeLes mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr