eurojackpotvinnerhistorie

Vant 1 mill. i Eurojackpot: – Nå kan jeg fylle tanken

Ingen spillere klarte 5+2 rette i Eurojackpot, men det er likevel flere spillere som kan juble etter kveldens trekning. To utenlandske spillere delte 2. premiepotten og en nordmann vant den nasjonale premien på 1 million kroner.

LUKSUS: Ikke alle forunt i disse tider, mener Eurojackpot-millionæren fra Lunner, som nå lurer på om han skal driste seg til full tank på begge biler.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:7. juni 2022Endret:3. januar 2023

I sommerens andre Eurojackpot-trekning var det ingen som klarte å få hull på 1. premiepotten. Den stiger derfor til ca. 264 millioner kroner. En tysk og en dansk spiller delte 2. premiepotten og vant 3,7 millioner kroner hver.

Selv om vi ikke fikk noen ordinære vinnere her til lands, var det likevel en nordmann som endte kvelden på topp: en heldig mann i 40-årene fra Lunner i Viken vant den nasjonale premien og kan starte sommeren med 1 million kroner ekstra i feriepenger.

På det fjerde forsøk fikk Norsk Tipping svar hos den nybakte millionæren. 

Vant den nasjonale premien - skal fylle opp drivstofftanken

– Oi sann, er mannens første reaksjon når han får millionbudskapet.

– Jeg er blek, men fattet, småler vinneren som ikke var helt sikker på om han kunne tro på det han hørte. Han er likevel rask med å foreslå hva han skal bruke premiepengene på.

– Nå kan jeg unne meg å fylle opp drivstofftanken i morgen tidlig. Kanskje jeg til og med skal ta meg råd til å fylle opp tankene på begge bilene, sier han lurt.

Lunbyingen spøker med at han er usikker på om det er igjen noe av premien etter at drivstofftankene er fylt, men legger til at han nok skal unne seg noe godt i kveld for å feire.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg får nesten ordne meg noe godt i glasset i kveld også, smiler han.

– Nå begynner det å synke inn her!

Vinnertallene 7. juni

Denne tallrekka, som altså ingen klarte å gjette seg frem til i sin helhet, ble trukket ut denne tirsdagen:

49 - 7 - 48 - 5 - 45

Stjernetall:

3 - 8

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 10. juni. Siden toppremiene fikk stå i fred denne gangen, vil 1. premiepotten ligge på ca. 264 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 17 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler