eurojackpotvinnerhistorie

Ullsokning vant 1 mill. i Eurojackpot: – Gratulerer til meg

Fredagskvelden ble særdeles fin for en heldig mann fra Jessheim da han kapret den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot og vant 1 million kroner.

PREMIEPLANER: Konas motorsykkel er blant formålene det skal strøs premiepenger over, sier den nasjonale vinneren fra Jessheim.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. juni 2022Endret:3. januar 2023

Ingen tok 1. premiepotten i Eurojackpot fredag. Den stiger nå til 304 millioner kroner, mens 2. premien settes tilbake til start etter at den ble kapret i sin helhet av en heldig tysk spiller. Rundt 16,9 millioner kroner seiler snart inn på vedkommendes konto, en sum som neppe er å forakte med sommerferien rett rundt hjørnet.

Den nasjonale millionen skal betale ned konas motorsykkel

En annen som er fornøyd med kveldens fangst, er en heldig mann i 50-årene fra Jessheim i Ullensaker. Her til lands ble det det som vanlig delt ut en nasjonal tilleggspremie på 1 million kroner, og den var det han som sikret seg. Ullsokningen satt hjemme og ventet på kona og dattera da Norsk Tipping ringte – de hadde nemlig dratt på "date" uten han.

– Jeg pleier ikke bli målløs, men nå er jeg det, utbryter den glade vinneren når han mottar millionnyheten. Han ble plent nødt til å sette seg ned, men humøret var absolutt på topp: latteren satt løst gjennom hele vinnersamtalen.

– Det var jo en ålreit nyhet å få på en fredagskveld. Gratulerer til meg!

– Har du noen planer for premien sånn umiddelbart?

– Du, jeg har akkurat kjøpt motorsykkel til kona og har litt lån på den, så det passer jo bra, humrer han. 

– Jeg må nok unne meg en skikkelig ferie også etter hvert. Og noe godt i glasset i kveld, smiler den heldige, som nå gledet seg veldig til at familien kom hjem slik at han kunne overraske dem med nyheten.

Vi gratulerer!

Kveldens rekke

Denne tallrekka, som altså ingen klarte å gjette seg frem til i sin helhet, ble trukket ut fredag 10. juni:

23 - 46 - 21 - 28 - 3

Stjernetall:

12 - 10

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 14. juni. Siden 1. premiepotten fikk stå i fred også denne gangen, vil den ligge på ca. 304 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 10 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler