eurojackpotvinnerhistorie

Fikk millionbeskjed midt i fredagskosen: - Er du gal!?

En mann fra Mandal nøt fredagskvelden hjemme da han fikk sjokkbeskjeden av Norsk Tipping: - Du har blitt millionær!

JUBEL: Det ble jubel i stua i Mandal fredag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:10. november 2017Endret:2. januar 2023

- Dette er jo helt utrolig! Fantastisk! Jeg blir helt stum, sier den nybakte millionæren fra Vest-Agder.

Sørlendingen forteller at han pleier å spille Eurojackpot regelmessig, og denne fredagen var det hans tur til å vinne den gjeve nasjonale gevinsten.

- Dette er så nytt for meg. Nå skal jeg bevilge meg noe godt å drikke, sier mannen som nøt en rolig fredagskveld hjemme da han ble oppringt av Norsk Tipping.

- Tusen takk for den flotte beskjeden. Jeg må summe meg litt før jeg kan svare på hva premien skal gå til, fortsetter han og ler.

Flere heldige spillere

Hver eneste uke trekker vi ut én norsk spiller som vinner 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner. Det eneste kriteriet for å være med i denne trekningen er å spille Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Den glade vinneren fra Mandal er dog ikke den eneste som kan juble fredag kveld. Enda lengre sør, i Danmark, sikret én heldig spiller seg hele førstepremiepotten på ca. 221 millioner kroner. Vi gratulerer! Neste uke kan du vinne ca. 94 millioner kroner hvis du klarer å gjette de 5+2 rette tallene i spillet.

Fredagens tall

Disse tallene ble trukket ut fredag 10. november: 14 - 17 - 1 - 50 - 24Stjernetall: 9 - 8 

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver her!

(Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler