eurojackpot

Eurojackpot: 12 millionærer tirsdag – nye muligheter i kveld

Vi fikk dusinet fullt med norske Eurojackpot-millionærer forrige trekning. I kveld er det rundt 269 millioner kroner i førstepremiepotten. Telefonen fra Hamar er klar.

PREMIEREGN: Det ble mange blide millionfjes tirsdag, da en andelsbank bestående av norske spillere sikret seg 2. premie.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:18. november 2022Endret:4. januar 2023

Førstepremiepotten fikk stå i fred, og dermed vokse til rundt 269 millioner kroner, i trekningen tirsdag. Men andrepemievinnere ble det ikke rent få av. 

Eurojackpot har spillefrist tirsdager og fredager kl. 19.00

«Shit pomfritt»

En norsk andelsbank sikret seg andrepremien sammen med en tysk spiller. De ti spillerne i andelsbanken vant 3,7 millioner kroner hver, og da ble det jubel flere steder i Norge.

– Det er helt vilt! Shit pomfritt, sa en av andelsbankvinnerne, en kvinne i 30-årene fra Oslo.

Hun var opptatt med legging av barn tirsdag kveld, og svarte derfor ikke Telefonen fra Hamar før dagen etter. Det samme skjedde med en annen av vinnerne, også det en kvinne i 30-årene. 

– Jeg svarte ikke da dere ringte i går kveld fordi jeg trodde det var tulleringing, sa Vestby-kvinnen. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hun hadde sjekket kupongen sin i appen sent tirsdag kveld, og overraskelsen ble formidabel da hun så så premiesummen på litt over 3,7 millioner kroner..

– Jeg har ikke sovet så mye i natt etter at jeg så det, nei. Lønnskontoen min kommer jo til å få sjokk, la hun lattermildt til.

I tillegg til andelsbankvinnerne, vant en norsk spiller (kvinne fra Lillestrøm) 1,9 millioner kroner i tredjepremie, mens en mann fra Vennesla ble kveldens nasjonale vinner av 1 million kroner. 

Slik spiller du med andre

Å spille Eurojackpot som del av en andelsbank gjør at du har mulighet til å sikre deg flere «lodd i hatten».

Andelsbank er et systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper, betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Norsk Tipping setter fortløpende automatisk opp større systemer som selges i 10 andeler. Kjøper man én andel, betaler man 1/10 av systemets totalkostnad og får 1/10 av premien.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Eurojackpot har spillefrist tirsdager og fredager kl. 19.00

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler