eurojackpotvinnerhistorie

Norsk spiller vant 24 millioner i Eurojackpot

En spiller fra Oslo vant andrepremie på 23,8 millioner, mens en svenske sikret seg mega-potten på 562 millioner i Eurojackpot. 

STORVINNERE: En norsk spiller vant stort og en svensk spiller vant gigantisk i denne ukens Eurojackpot-trekning.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:15. mars 2019Endret:2. januar 2023

En spiller fra Oslo vant i kveld 23,8 millioner 

- Beina mine skjelver så ille akkurat nå. Nå kan jeg løse inn huslånet vårt og skifte ut den gamle bilen vår, sier den lykkelige mannen som vant andrepremie i Eurojackpot. 


Gratulerer, hva tenker du er det første du vil gjøre?
- Jeg vil på ferie med familien og selvfølgelig dele premien med dem. Jeg har aldri tenkte på hvor jeg skal reise. Jeg har aldri tatt meg råd til flotte reiser, så jeg aner ikke, sier han og blir helt stille. 

Er du en heldig fyr?
- Dette er første gang jeg vinner noe som helst, men jeg har alltid tenkt at jeg er en heldig fyr. Jeg har jo en herlig kone og herlige barn, men har aldri hatt mange penger,  så nå føler jeg meg så helvetes heldig på alle vis, sier mannen og ler.


Hvordan tror du livet ditt kommer til å forandre seg nå?
- Jeg vet ikke om jeg skifter jobb, eller om jeg bare fortsetter å arbeide som før. Jeg må kjenne litt på tingene først.

Hva skal du gjøre i kveld?
- Jeg vet ikke om jeg greier å sove, men jeg skal fortelle den gode nyheten til kona mi. Dette er utrolig, helt utrolig, og selv om jeg ikke skal feire i kveld så skal jeg holde stor fest for familien min senere, sa vår andrepremievinner i Eurojackpot som vant hele 23.831.805 kroner, er bosatt i Oslo og ønsker å være anonym. 


Vant 562 millioner

Eurojackpot førstepremien gikk altså til en alenevinner fra Sverige og vedkommende var den eneste som hadde følgende tall på kupongen. 

Hovedtall: 19 - 2 - 11 - 1 - 47
Stjernetall: 7 - 2

Dermed måtte vi se oss grundig slått da svensken sikret seg hele førstepremiepotten på hele 561.942.260 kroner. Hujedamej! 

Vi gratulerer!

Neste uke er potten på ca.97 millioner kroner og andrepremien ca.16 millioner kroner.  

Millionær fra Sandnes

 Selv om storpotten på 517 millioner gikk til en spiller fra Sverige og en Oslo-mann vant andrepremie på 23,8 millioner, ble en mann fra Sandnes også millionær denne fredagen. Hver fredag trekker vi en spiller som vinner 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 blant alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping og i kveld var det Sandnesmannens tur.

Gledessjokk 

- Nei! Jøss, tuller du med meg. Å herregud! Nei, nå vet ikke vet hva jeg skal si. Vi er i bilen og på vei til byen her. Jeg blir helt skjelven og må kjøre ut til siden, sa mannen fra Sandnes som fikk gledessjokk. 

-Tusen takk! Nå skal jeg ha med familien på ferietur i sommer. Og det blir nok en liten feiring i morgen. Jeg er så lykkelig at jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg må summe meg litt før dette går helt opp for meg, sier mannen fornøyd. 

Fin 3. premie

Helt på tampen kan vi også nevne at det ble en norsk 3. -premievinner på 769.000 kroner. 

Vi gratulerer alle våre Eurojackpot-vinnere.


 

(Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler