eurojackpot

Mann i 30-årene ble Eurojackpot-millionær – nye muligheter i kveld

Førstepremiepotten i Eurojackpot er oppe i ca. 383 millioner kroner. Stikker en norsk spiller av med den? I kveld får vi svaret.

GOD STEMNING: Får noen en ekstra grunn til å smile på fredag?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. mai 2023Endret:19. mai 2023

Det er ikke så lenge siden førstepremiepotten sist gikk i Eurojackpot. Tirsdag 2. mai stakk en polsk alenevinner av med hele potten på over 160 millioner kroner. Det skal likevel veldig mye til for å gjette seg til alle 5+2 rette, og gjennom fire trekninger har den nå fått vokse seg betydelig større og er oppe i ca. 383 millioner kroner før fredagens trekning.

Nå er det ikke bare førstepremiepotten det spilles om på fredag. Visste du at vi i også har en egen Eurojackpot-trekning her til lands? Sist tirsdag var det en mann i 30-årene fra Bergen som trakk det lengste strået her og endte opp som Eurojackpot-millionær.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Ble millionær rett før 17. mai-feiringen

Ved hver Eurojackpot-trekning kjører vi, i tillegg til hovedtrekningen i Finland, i gang en nasjonal tilleggstrekning. Her er alltid premien 1 million kroner og du trenger ikke ha noen rette tall for å vinne. Det du må ha er en aktiv Eurojackpot-kupong – den nasjonale tilleggspremien trekkes nemlig blant alle norske spillere som har spilt innen fristen samme kveld.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Én som hadde levert Eurojackpot før spillefristen var bergenseren i 30-årene. Han og samboeren befant seg hjemme da Norsk Tipping slo på tråden samme kveld.

– Tuller du? Så gøy! var mannens første reaksjon. Samboeren var derimot ikke helt overbevist om at dette var sant.

– De tuller med deg. Du må ikke tro på det de sier, kommenterte hun i bakgrunnen.

Det skulle litt overbevisning til før de endelig kunne la nyheten synke inn, og da startet også tankeprosessen om hva premien skulle gå til.

– Det blir vel noe nedbetaling av lån, noe i fond, også sier samboeren at hun også skal ha litt, lo vinneren. Noen av kronene skulle også brukes på et finere hotell når de skal på ferie i sommer, men først på agendaen var 17. mai-feiringen som ventet neste dag.

– Vi driver og lager mat til i morgen. Det kommer noen på frokost til oss, før vi skal videre innom et par steder for å feire nasjonaldagen. Det blir jo ekstra kjekk feiring i år, avsluttet den ferske Eurojackpot-millionæren.

Tre million-potter på fredag

På fredag ligger det tre potter av god størrelse klare for trekning: Førstepremiepotten som er på ca. 383 millioner kroner, andrepremiepotten på ca. 30 millioner kroner og sist men ikke minst den norske tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler