eurojackpotvinnerhistoriefremside

Eurojackpot: Mann i 30-årene vant 1 million

Ingen spillere forsynte seg av førstepremiepotten i Eurojackpot tirsdag – det betyr at potten legger bra på seg til helgens trekning. Likevel var det en mann i 30-årene som ble Eurojackpot-millionær.

TIDENES 17. MAI-FEIRING? Tirsdagens Eurojackpot-millionær så plutselig veldig frem til feiringen etter at han fikk Telefonen fra Hamar.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:16. mai 2023

Ingen spillere verken inn- eller utland stakk av med de gjeveste pottene i Eurojackpot. Det var likevel fire utenlandske spillere som fikk fem rette og innkasserte 1,6 millioner kroner hver. Også en nordmann kunne smykke seg med tittelen Eurojackpot-millionær etter tirsdagens trekning.

Fredag er førstepremiepotten oppe i ca. 383 millioner kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

– Ekstra kjekk feiring i år

En mann i 30-årene fra Bergen ble trukket ut som den nasjonale vinner tirsdag. Han og samboeren befant seg hjemme da Norsk Tipping slo på tråden samme kveld.

– Gratulerer! Du har vunnet 1 million kroner.

– Tuller du? er mannens første reaksjon.

– Så gøy! fortsetter han. Samboeren var derimot ikke helt overbevist om at dette stemte.

– De tuller med deg. Du må ikke tro på det de sier, kommenterer hun i bakgrunnen.

Etter hvert begynte nyheten å synke inn hos dem begge, og da startet også tankeprosessen om hva premien skulle gå til.

– Det blir vel noe nedbetaling av lån, noe i fond, også sier samboeren at hun også skal ha litt, forklarer han og ler. Dessuten skal noen av kronene også brukes på et finere hotell når de skal på ferie til sommeren, men først på agendaen var 17. mai-feiringen.

– Vi driver å lager mat til i morgen. Det kommer noen på frokost til oss, før vi skal videre innom et par steder for å feire nasjonaldagen. Det blir jo ekstra kjekk feiring i år, avslutter den ferske Eurojackpot-millionæren.

Kupongen kjøpte han på nett.

Vi gratulerer!

Eurojackpot
16. mai 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nærmer seg 400 mill.

Neste trekning i Eurojackpot er førstkommende fredag. Førstepremiepotten vil da være på ca. 383 millioner kroner, mens andrepremiepotten blir på ca. 30 millioner kroner.

I tillegg er det som alltid den nasjonale premien på 1 million kroner.

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Les mer: Andelsbank i Eurojackpot

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler