eurojackpotvinnerhistorie

Roar (54) tok Eurojackpot-millionen: – Helt rått

Gleden var stor for drammenser Roar Flaglien (54) da han fikk beskjeden om at han hadde vunnet 1 million kroner i Eurojackpot. Noen umiddelbar feiring ble det imidlertid ikke, for han skulle opp klokken fire for å rekke jobben som salgssjåfør for Aulie Lompebakeri.

HELDIG: Roar Flaglien (54) ble den glade vinneren av den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot 24. mai. Hver tirsdag og fredag deles det ut 1 million kroner forbeholdt norske spillere.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:24. mai 2022Endret:3. januar 2023

En gang i tiden hadde Roar Flaglien (54) lagret Norsk Tippings vinnernummer på telefonen. Siden den gang har han byttet til ny telefon, og han var dermed ikke så forberedt som han kunne vært da Telefonen fra Hamar faktisk slo på tråden tirsdag 24. mai.

– Oi. Nå fikk jeg gåsehud her, sier Eurojackpot-vinneren allerede før vi har røpet grunnen til at vi ringer. Deretter leveres millionbudskapet.

– Nei, nå tror jeg at jeg begynner å grine. En sånn følelse har jeg aldri hatt i kroppen, utbryter han begeistret. Moren er også til stede og må pent finne seg i å bli puttet på høyttaler.

– Det var veldig hyggelig, sier hun.

– Det føles helt vilt. Dette må være den beste telefonen jeg har fått til nå, ler han.

Feiring i sportens tegn

Stor glede til tross var ikke feiring av premien umiddelbart på programmet for den heldige drammenseren–med god grunn.

– Jeg jobber som salgssjåfør hos Aulie Lompebakeri, og må opp klokken fire i morgen. Men på onsdag blir det nok muligheter, sier Flaglien, som er forhenværende fotballspiller og allerede har satt av onsdagskvelden til å overvære kamper i godt lag.

– Der blir det nok en del rom for feiring, kan jeg tenke meg.

Noen planer for premien hadde han ikke på stående fot, men: – En million kommer alltid godt med uansett. Kanskje det blir en god ferietur? Det føles på høy tid med et besøk til litt varmere strøk.

Nå gledet han seg stort til å dele nyheten med resten av familien, som for øyeblikket var utomhus.

– Jeg fyker rundt her som en Duracell-kanin, ler han.

– Jeg har spilt i mange år, men dette er likevel en sånn ting du aldri tror kommer til å faktisk skje deg. Det er det råeste jeg har opplevd.

Vi gratulerer!

Ingen ordinære vinnere på 1. eller 2. premie

Tallrekken fra Finland produserte denne gangen ingen 1. eller 2. premievinnere i verken inn- eller utland, og vi får dermed en økning på begge pottene før neste trekning. Det ble heller ingen norske 3. premievinnere.

Følgende tall ble trukket:

45 - 26 - 40 - 25 - 47 

Stjernetall: 4 - 5

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 27. mai. Siden toppremiene fikk stå i fred denne gangen, vil 1. premiepotten ligge på ca. 174 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 34 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller som Roar, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler