eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 170 millioner kroner på fredag

Ingen prikket inn vinnerrekka i Eurojackpot tirsdag og førstepremiepotten fortsetter dermed å vokse: På fredag ligger det ca. 170 millioner kroner i potten for den eller de som klarer 5+2 rette. Som vanlig skal det også deles ut 1 million kroner til en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag.

GOD FREDAG: Fredagsstemningen har potensiale til å stige i taket for den som skulle være så heldig å starte helga som Eurojackpot-millionær.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:28. juli 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere verken i inn- eller utland klarte under forrige Eurojackpot-trekning å gjette den riktige tallrekken i sin helhet. Førstepremiepotten la derfor ytterligere på seg. Tirsdag er premien på ca. 170 millioner kroner til den eller de som skulle klare å prikke inn 5+2 rette.

Vant den norske millionen: - Kjære vene, så artig!

Det ble liv og røre i Innlandet etter trekningen av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner tirsdag 26. juli. En kvinne fra Vestre Toten ble både glad og lattermild da Norsk Tipping tok kontakt for å fortelle at hun hadde blitt nybakt Eurojackpot-millionær.

- Å kjære vene, så artig! Det var helt tilfeldig at jeg tenkte før i dag at jeg skulle slenge inn en kupong. Og det lønte seg, sa den nybakte Eurojackpot-millionæren fornøyd.

- Det er mye jeg kan bruke denne millionen på. Men jeg har barn som også skal sin del av dette, fortalte den gavmilde damen.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 29. juli. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 170 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 19 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler