eurojackpotvinnerhistorie

Helene (54) feiret barnebarnet – ble Eurojackpot-millionær

Helene Dale Steindal (54) fra Hønefoss hadde allerede sprettet sjampanjen for å feire sitt nye familiemedlem da Norsk Tippings vinnernummer lyste opp mobilen. To utenlandske spillere delte andrepremiepotten.

PÅ TUR: Eurojackpot-millionær Helene Steindal og mannen hadde tatt bobilen fatt for å se sitt nye barnebarn. De satt på Lillehammer da Norsk Tipping ringte med vinnerbudskapet.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:29. juli 2022Endret:3. januar 2023

Førstepremiepotten i Eurojackpot blir stående: Ingen i verken inn- eller utland klarte 5+2 før juli var omme, og potten vokser dermed på seg før neste trekning. Ca. 207 millioner kroner vil ligge i potten til neste trekning tirsdag 2. august.

To spillere–en fra Danmark og en fra Kroatia–delte andrepremiepotten mellom seg og sikret seg rundt 8,3 millioner kroner hver.

Kveldens tallrekke så slik ut:

26 - 29 - 46 - 50 - 14

Stjernetall: 11 - 10

Nasjonal tilleggspremie

For Helene Dale Steindal (54) fra Hønefoss i Viken, var fredagskvelden allerede fin. En uke med sommerferie lå fortsatt foran henne. Med bobilen trygt parkert på Birkebeiner Stadion på Lillehammer hadde hun og mannen poppet sjampanjen for å feire siste skudd på familietreet. 

Så ringte Telefonen fra Hamar.

– Tuller du? Det er jo helt vidunderlig, utrbyter hun leende. – Fantastisk! Vi sitter her og har poppet sjampanjen for å feire vårt nye barnebarn, så dette kunne du ikke timet bedre.

Vår nye millionær har selv tre barn, og mannen har samme antall. Så godt som alle er ifølge Steindal i etableringsfasen, og det er dermed ikke så vanskelig å gjette hvor en del av premiepengene kommer til å ta veien.

– Først skal vi betale ned noe gjeld, og så skal vi nok hjelpe til litt her og der, så dem blir det ikke noe problem å bruke opp, humrer hun.

– Men dette hjelper jo absolutt på.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 2. august. Førstepremiepotten vil som nevnt ligge på ca. 207 millioner kroner mens andrepremiepotten starter forfra igjen: den vil ligge på ca. 12 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler