eurojackpotvinnerhistorie

Kvinne fra Vest-Agder vant 11 millioner i Eurojackpot

- Dette er den beste påsken i mitt liv, sa den heldige kvinnen fra Vest-Agder som vant 11 millioner kroner da hun fikk 5+1 rette i Eurojackpot fredag 30. mars.

FLAKS: Den heldig vinneren fra Vest-Agder vant 11 millioner kroner i Eurojackpot 30. mars..
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:23. mars 2018Endret:2. januar 2023

Etter den ville beskjeden om at vi hadde en 167-millionervinner fra Aust-Agder som stakk av med hele førstepremiepotten forrige fredag, bygget Eurojackpot seg raskt opp igjen, og allerede denne uken var det 95 millioner i førstepremiepotten.

Norsk andrepremievinner

- Å herregud er det mulig? Er jeg den som vunnet i kveld? Kvinnen fra Vest-Agder ble veldig glad når hun fikk telefonen fra Hamar.

Gratulerer som Eurojackpot-millionær.

- Jeg har alltid tenkt at jeg aldri vinner, men samtidig håpet på å vinne, og dette er den beste påsken i mitt liv. Nå fikk jeg akkurat en slant konjakk i glasset her også, jeg sitter med kjæresten min og nå blir vi nok sittende oppe og snakke, sier hun og ler.

Er det noe du har lyst til å realisere?

- Vi har veldig lyst til å skaffe oss et sted i Hellas etter hvert, og kanskje kjøpe en ny bil.

Denne uken var det altså en heldig kvinne fra Vest-Agder som vant. Den heldige kvinnen vant 5+1 rette, som er andrepremie. Det var også tre andre internasjonale andrepremievinnere. Den norske kvinnens andel av potten ble 11.126.875 kroner.

Hovedtall: 15 - 5 - 29 - 32 - 17
Stjernetall: 7 - 5

Nasjonal vinner

En heldig kvinne fra Asker stakk fredag 30. mars av med den nasjonale premien i Eurojackpot. Dermed kan den heldige kvinnen gå våren glad møte med 1 million kroner ekstra på konto, i tillegg til et reisegavekort på 100.000 kroner.

- Dette er jo helt supert. Jeg må jo feire litt i kveld, det blir fint, jeg har jo kjøpt inn masse godt til påske, så da må jeg nok ta hull på noe av det, sier kvinnen som er pensjonist.

Har du noe du ønsker å realisere for premien din?

- Jeg har jo jobbet hele livet så det å kunne reise og være livsnyter er jo kjempefint. En ny bil kan det blir og jeg skal ikke si noe til familien. Det skal være en hemmelighet, men det skal helt klart dryppe litt på dem etter hvert. Det ligger mye glede i å kunne gi bort noe og glede familien, sier hun glad.

 


Potten vokser

Ingen prikket inn fem rette hovedtall pluss de to stjernetallene fredag kveld. Det betyr at potten vokser til neste fredag. Da kan du vinne cirka 154 millioner kroner i Eurojackpot.

Er det din tur til å bli millionær? Spill Eurojackpot innen fredag kl. 19.

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler