eurojackpot

Eurojackpot: Ca. 746 millioner kroner i førstepremiepotten

Tirsdag ligger det ca. 746 millioner kroner i førstepremiepotten til den eller de som klarer 5+2 rette i Eurojackpot. Som vanlig skal også den norske tilleggspremien på 1 million kroner deles ut.

MILLIONÆR I SOMMER: Skulle noen vinne førstepremiepotten i Eurojackpot tirsdag, har man god grunn til både å feire og kjøle seg ned med et bad.adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. juni 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere verken i inn- eller utland klarte under forrige Eurojackpot-trekning å gjette den riktige tallrekken i sin helhet. Førstepremiepotten la derfor ytterligere på seg. Tirsdag er premien på ca. 746 kroner til den eller de som skulle klare å prikke inn 5+2 rette.

Norsk tredjepremievinner

Ingen kapret førstepremiepotten i fredagens Eurojackpot-trekning, men det ble både andre- og tredjepremievinnere. Fire heldige utenlandske spillere hadde 5+1 rette og delte andrepremiepotten – noe som resulterte i 5,2 millioner kroner til dem hver.

En norsk spiller ble tredjepremievinner sammen med tre utenlandske spillere. De fire tredjepremievinnerne kunne derfor glede seg over at 2 933 400 kroner hver.

Fikk napp lørdag

Først på lørdag fikk vi tak i den nybakte norske Eurojackpot-millionæren. Mannen, som bor i Tønsberg, var på besøk hos familie i utlandet og trodde det var en telefonselger som prøvde å få tak i han da et ukjent Hamar-nummer lyste opp mobilen. Da han sjekket nummeret senere forsto han at det var norsk Tipping som hadde prøvd å få tak i han.

– Jeg gikk inn på appen og så plutselig at jeg hadde vunnet. Først telte jeg seks siffer og trodde det dreide seg om 293 000 kroner, men så sjekket jeg igjen og innså at det faktisk var 2,9 millioner, lo den glade Eurojackpot-millionæren.

– Jeg har ikke fått summet meg ennå. Jeg har fortsatt «jet lag».

Selv om Tønsberg-mannen slet litt med døgnrytmen gikk det på ingen måte ut over gleden over å ha blitt Eurojackpot-millionær.

– Tenk at det kun var én i Norge, og at det var meg. Jeg har noen ganger tenkt «tenk å skulle få den samtalen». Det tenker sikkert mange. Det føles helt fantastisk, avsluttet han entusiastisk.

LES MER: Faste rekker? Slik legger du inn abonnement på EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fast spiller? Du kan abonnere på Eurojackpot

Visste du at du kan abonnere på Eurojackpot? Da glemmer man ikke å levere den faste eller tilfeldige rekka. Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Eurojackpot.

Nye muligheter hver tirsdag og fredag

Neste trekning i Eurojackpot er tirsdag 5. juli. Førstepremiepotten blir som nevnt på ca. 746 millioner kroner, mens andrepremiepotten vil ligge på ca. 13 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler