eurojackpotvinnerhistoriefremside

Førstepremiepotten øker

Ingen kapret førstepremien i Eurojackpot fredag 30. juni - så vi starter juli med cirka 280 millioner kroner i førstepremiepotten.

NYE SJANSER. Tirsdag 4. juli er det nye muligheter til å få en telefon fra Hamar etter at Eurojackpot er trukket.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:30. juni 2023

Sankthansaften vant en tysker 1,4 milliarder i Eurojackpot, men denne uken har ingen prikket inn de fem vinnertallene og to stjernetallene.

Fredag 30. juni var en danske og en italiener nærmest da de traff med 5 + 1 og vant andrepremien på hele 16,5 millioner kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

280 millioner

Førstepremiepotten forble altså urørt, og det fører til at den øker enda litt til fram til neste Eurojackpot-trekning, som er tirsdag 4. juli.

Da vil den mulige førstepremien være på cirka 280 millioner kroner.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Norsk millionvinner

Som vanlig trakk vi uten en millionvinner blant alle norske Eurojackpot-spillere (altså de som har levert hos Norsk Tipping), og den heldige var en kvinne fra Ålseund.

Etter to forsøk fikk vi svar på telefonen.

– Jeg var sikker på at det var en tulletelefon - og er forsåvidt ikke helt sikker nå heller, men hvis det stemmer er det herlig, sa kvinnen, som ønsker å være anonym.

Hun spilte Eurojackpot via Norsk Tippings app tidligere i uka.

Eurojackpot
30. juni 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Les mer: Andelsbank i Eurojackpot

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler